BestMusic.ro » Concerte » CTC / Expirat / 23.01

CTC / Expirat / 23.01

CTC / Expirat / 23.01
Expirat Halele Carol, Bucuresti Strada Doctor Constantin Istrati 1
23 Ianuarie 2019 // 50 LEI

Expirat Halele Carol asteapta un control tehnic. Cu Doc, Deliric si Vlad Dobrescu. CTC, miercuri, 23 ianuarie. Warm-up & after: DJ Nasa.

CTC, adica DOC, Deliric si Vlad Dobrescu, este una dintre cele mai iubite trupe hip-hop din underground-ul romanesc, de prin 1999.

In 2002 apare primul material CTC si Cedry2k: EP-ul „Secretul din Atom”, iar in anul 2004 este lansat „Proiectul Verde” cu ajutor casei de discuri Roton, unde CTC figureaza pe acest material cu piesa „Original Verde”, un manifest liric ce pledeaza impotriva pirateriei. In 2005 apare albumul de debut CTC „Dificultati Tehnice”, lansat la casa de discuri Roton, cu peste 10.000 de unitati vandute.

De-a lungul anilor, Deliric, Doc si Vlad Dobrescu au colaborat cu artisti autohtoni cat si internationali lansand noi proiecte si albume. La finalul lunii aprilie 2012 , membrii CTC organizeaza un concert aniversar, cu ocazia implinirii a 10 ani de la lansarea primului lor EP. La eveniment au fost prezenti si artistii cu care acestia au colaborat de-a lungul timpului.

 

Deliric: https://www.facebook.com/deliric1

Doc: https://www.facebook.com/docfacemrecords

Vlad Dobrescu: https://www.facebook.com/vladobrescu

YouTube: https://www.youtube.com/facemrecordstv

Site: https://www.porcporc.com/

 

Warm-up & after DJ Nasa: https://www.facebook.com/DjNasa.FacemRecords/ 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.