BestMusic.ro » Concerte » "Cum sa-i cresti stima de sine" la Lumea lui Momo

"Cum sa-i cresti stima de sine" la Lumea lui Momo

Lumea lui Momo, Bucuresti ADRESA: Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1 (zona Cismigiu- Stirbei- Berzei)
29 Mai 2013 // 60 LEI

A doua Conferinta de Parenting Urania Cremene & Lumea lui MOMO din cadrul proiectului „Vreau sa cresc, sa te pot creste”, pe 29 mai 2013 la Libraria Bastilia!

 
Stima de sine este cel mai important ingredient pentru reusita in viata! Increderea in fortele proprii, certitudinea valorii personale este diferenta intre excelenta si mediocritate, intre satisfactie fata de viata si continua frustrare. Iar noi, parintii, suntem direct responsabili de cresterea stimei de sine a copiilor nostri. 
 
Dar cum facem asta fara sa ne laudam copilul, fara sa-l urcam pe podium, sa-i punem coronita sau fara sa-i recompensam doar succesul?
 
La cererea parintilor, Urania Cremene, Master Trainer & Coach impreuna cu Lumea lui MOMO, va invita la o noua Conferinta cu Parenting cu tema “Cum sa-i cresti stima de sine”. Evenimentul va avea loc miercuri, 29 mai, la Libraria Bastilia, incepand cu ora 18.00.
 
Ai cel putin 5 motive pentru a fi unul dintre parintii din sala:
 
Afli care este diferenta intre stima de sine, imaginea de sine si mandrie egocentrica.
Intelegi care sunt radacinile motivatiei interne si beneficiile acesteia
Iti faci o idee clara despre cum scoala si societatea incurajeaza la copil motivatia externa.
De ce top performerii au incredere in ei si care le sunt convingerile.
Care sunt tehnicile pentru a creste stima de sine, contrar a ceea ce multe manuale de parenting, psihologi si cadre didactice sustin.
 
Evenimentul se adreseaza in egala masura parintilor in devenire, tinerilor parinti, celor care au deja copii preadolescenti si adolescenti, si nu in ultimul rand bunicilor, bonelor si cadrelor didactice din scoli si gradinite.
 
Conferinta se bazeaza pe metodologia dezvoltata de catre Jody Johnston Pawel, a doua generatie de experti in parenting din SUA, dupa 40 de ani de cercetare aprofundata. Cunoscuta si sub numele Parent’s Toolshop, metodologia se bazeaza pe oferirea a 100 de tehnici de parenting care se sustin reciproc, pentru prevenirea si ameliorarea comportamentelor nedorite ale copiilor. Urania Cremene detine din 2010 licenta exclusiva a acestei metodologii in Romania si Europa de Est.
 
TOTI parintii care au participat la workshopurile de parenting ale Uraniei, au spus ca punerea in aplicare a cunostintelor dobandite a avut un impact evident in modificarea comportamentului copilului/copiilor lor si in imbunatatirea relatiei parinte-copil.
 
Durata conferinta: 2,5 ore (18:00-20:30)
Taxa de participare: 60 lei de persoana
Locul de desfasurare: Libraria Bastilia (Mansarda) Piata Romana
 
Pret promotional pentru inscrierile care au loc pana la data de 15 mai 2013: 50 de lei/persoana!!!
Inscrierile se fac la lumealuimomo@gmail.com si se confirma odata cu efectuarea platii. Plata se poate face numerar la sediul Lumea lui MOMO din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sector 1 sau online pe site-ul www.iabilet.ro, in limita locurilor disponibile. Detalii la telefon: 0723.565.113 sau 0734.397.375
 
Evenimentul este sustinut de: Itsy Bitsy, www.Gokid.ro, www.suntparinte.ro, www.melc-cotobelc.ro, b24kids.blogspot.com, www.copilul.ro, www.totuldespremame.ro, www.urbankid.ro, www.gradinite.com
Tags: copii

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram