BestMusic.ro » Concerte » DAVID DUCHOVNY - IN CONCERT

DAVID DUCHOVNY - IN CONCERT

DAVID DUCHOVNY - IN CONCERT
Bucuresti
10 Februarie 2019 // 90-350 LEI

Nu, Nu sunt Dosarele X! Este o evadare din Californication! David Duchovny e hotarat sa rapeasca inimile romanilor!

Singurul actor care a catigat Golden Globe pentru “Cel mai bun actor” intr-o serie de Televiziune atat la categoria Comedie, cat i Drama!

Actorul care a jucat alaturi de nume mari precum Brad Pitt, Mimi Rogers, Julia Roberts, George Clooney Robin Williams. A facut furori in ”Dosarele X” i ”Californication”.

Actorul care a scris 3 cari i a lansat deja 2 albume muzicale.

DAVID DUCHOVNY VINE IN ROMANIA!

Aflat pe ultima suta de metri cu lucrul in studio pentru cel de-al treilea album, actorul i-a stabilit turneul European din 2019. i-a anunat fanii din intreaga lume pe Facebook-ul sau. In Romania ajunge pe 10 februarie 2019, iar biletele sunt deja puse in vanzare!  

Prima data in Romania

Pentru prima data in Romania, ara pe care a pus-o in agenda de turneu a doua, dupa Rusia, David va concerta alaturi de band-ul sau, la Sala Palatului in data de 10 februarie 2019, in concertul EVERY THIRD THOUGHT TOUR. Turneul poarta numele albumului, iar Bucuretiul este o destinaie extrem de ateptata de artist. El a spus ca a auzit multe despre caldura publicului roman i ca i-au primit foarte bine toate filmele i serialele, abia ateptand sa compara in faa acestuia pe 10 februarie la ora 20.00.

Cu ocazia acestui turneu, David Duchovny revine pentru a doua oara in Europa in calitate de cantare. i o face intrucat primul turneu a avut un succes rasunator! De altfel, mesajul lui este pe cat de simplu, pe atat de puternic: SEE YOU IN EUROPE! 

Biletele s-au pus in vanzare astfel:

Categoria VIP - 350 lei

Categoria 1 - 250 lei

Categoria 2 - 150 lei

Categoria 3 - 120 lei

Categoria 4 - 90 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.