BestMusic.ro » Concerte » Delia - Primul concert Drive-IN din Romania

Delia - Primul concert Drive-IN din Romania

Delia - Primul concert Drive-IN din Romania
Romexpo, Bucuresti Bd Marasti , nr. 65-67
31 Mai 2020 // 290-990 LEI

 Pe 31 mai, in parcarea principala de la Romexpo, Delia va sustine primul concert drive-in din Romania. Concertul face parte din noul turneu national drive-in intitulat CUM ERA, care va incepe in Bucuresti si va continua in cele mai importante orase ale tarii. Biletele puse in vanzare sunt per masina. Foarte important: In fiecare masina sunt permise maxim 3 persoane.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

ACCES GENERAL / MASINA - 290 lei

VIP - 490 lei / MASINA pachetul contine si un surprise VIP gift din partea Deliei

ULTRA VIP / MASINA - 990 lei - pachetul contine si un surprise ULTRA VIP gift din partea Deliei - Organizatorii pun la dispozitie clientilor masina din clasa premium si sofer care sa ii ia de acasa si care sa ii duca inapoi.

„Ma bucur sa pot anunta primul concert Drive-In din Romania, pe 31 mai la Romexpo. In aceasta perioada am simtit lipsa fanilor de la concerte si am asteptat momentul in care sa ne putem reintalni.

Sunt nerabdatoare sa cant live piesele mele si incerc sa anticipez sentimentul pe care il voi avea atunci cand in loc de aplauze, cei prezenti vor claxona sau vor da flash-uri. Ne vedem pe 31 mai, la Romexpo, cu masina din dotare.” a declarat artista

Pandemia de coronavirus a afectat industria de evenimente din toata lumea. Expertii sunt de parere ca adunarile mari de oameni nu vor fi sigure pana, cel mai devreme, in a doua jumatate a anului viitor. Dorinta de a fi aproape de fanii ei a determinat-o pe Delia sa adopte noul trend inaugurat de Danemarca, Germania, Corea de Sud, Japonia sau Marea Britanie – concertele drive-in. Astfel, Delia devine prima artista din Romania care va sustine un astfel de concert. 

Concertul va avea loc in parcarea principala Romexpo, pe data de 31 mai, incepand cu ora 20:00. Spectacolul este creat si pus in scena de Delia Event, echipa care a realizat pana acum toate productiile mari ale artistei de pana acum: Deliria, Psihedelia, Acadelia sau Delia’s Winter Wonderland. 

Delia va aduce romanilor primul concert live din era Covid 19, intr-o lume a noilor reguli marcate de distantarea sociala. Fanii Deliei vor putea asculta concertul prin intermediul undelor radio ale vehiculelor pe o frecventa comunicata la fata locului, astfel incat cei prezenti pot asculta muzica live la maxim in masina, cu geamurile inchise si vor aprecia actul artistic aplaudand prin intermediul claxoanelor. Organizatorii vor asigura o vizibilitate cat mai buna prin prezenta ecranelor video atat la scena cat si in zona in care vor stationa masinile.. 

Warmup DJ odata cu accesul in locatie de la ora 18:00. Veti primi pe e-mail informatii legate de regulile de acces cu cateva zile inainte de eveniment.

Concertul este live, pe scena, ca orice eveniment.

Concertul se va auzi pe sistemul audio din masina personala.

Se vor servi bauturi alcoolice si nealcoolice la eveniment. Detalii despre cum le puteti comanda veti primi cu cateva zile inainte de concert pe e-mail alaturi de informatii legate de acces.

Pentru toate categoriile de bilet, accesul si parcarea in locatie va fi coordonat de catre organizatori. Posesorii de bilete VIP si ULTRA VIP vor avea si zone speciale langa scena cu servicii suplimentare incluse.

Accesul cu camioane, dube, utilaje, autoutilitare sau alte vehicule este interzis.

In fiecare masina sunt permise maxim 3 persoane.

Organizator Delia Event powered by Antena 1, Radio ZU, ZU TV
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D