BestMusic.ro » Concerte » diMansions - Hit Music Festival 2020

diMansions - Hit Music Festival 2020

diMansions - Hit Music Festival 2020
DN12, Olteni 527036, Sfantu-Gheorghe
19 Iunie 2020 - 21 Iunie 2020 // 181.07-341.78 LEI

 Festivalul hiturilor din centrul tarii revine intre 19 - 21 iunie 2020 cu o noua editie in aceeasi locatie de poveste: Castelul Mikó din Olteni, Covasna.

Nostalgicii indragostiti de muzica anilor `80, `90 si 2000, dar si de peisajul montan cuceritor, se vor putea bucura de concerte live ale unora dintre artistii lor preferati: GIPSY KINGS, BONEY M, CC CATCH, HERMES HOUSE BAND, MR. PRESIDENT, REAL McCOY si multi altii.

Situat intr-una dintre cele mai frumoase regiuni din Romania, domeniul Castelului Mikó din Olteni va fi din nou capitala celor mai iubite hituri retro, dupa succesul extraordinar din 2019 cand Thomas Anders, Dr. Alban, Inner Circle, Turbo B. si Dire Straits Experience au bucurat mii de participanti. Castelul Mikó se afla in judetul Covasna, la numai 15 minute de orasul Sfantu Gheorghe, 20 minute de Baile Tusnad si 35 de minute de Brasov.

Abonamentul VIP asigura:

- Acces separat in zona de festival

- Loc garantat de parcare

- Acces la zona confortabila VIP cu bar exclusiv

- Acces la toaletele VIP

- Acces gratuit la puncte de incarcare a device-urilor (telefoane, tablete)

- Garderoba

- Catering

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D