BestMusic.ro » Concerte » Documentarul 'Bowie: The Man Who Changed the World' proiectat la avanpremiera DokStation 2

Documentarul 'Bowie: The Man Who Changed the World' proiectat la avanpremiera DokStation 2

Documentarul 'Bowie: The Man Who Changed the World' proiectat la avanpremiera DokStation 2
DokStation 2, Bucuresti
17 August 2017

Joi, 17 august, incepand cu ora 19.30, la DESCHIS Gastrobar, va avea loc avanpremiera celei de-a doua editii DokStation Music Documentary Film Festival. In cadrul evenimentului va fi proiectat filmul documentar „Bowie: The Man Who Changed the World” (2016), regia Sonia Anderson, precedat de un DJ Set inspirat si influentat de muzica lui David Bowie, sustinut de CALIN.

Bowie se naste David Jones in ianuarie 1947 si se reinventeaza David Bowie in 1966. De atunci, Bowie a fost intr-o permanenta stare de revolutie, in mod constant reinventandu-si persoana si muzica. De la amestecul de psihedelic si fantastic continut in Space Oddity si unicul Ziggy Stardust din anii '60, pana la personajul anilor '75, 'The Thin White Duke', si la starul rock al anilor '90, Bowie a ocolit cu abilitate si creativitate orice eticheta venita din partea industriei muzicale sau a publicului. Un artist autentic, David Bowie a reusit sa schimbe lumea si cultura populara, fie ca este vorba de arta, muzica sau moda.

Filmul traverseaza schimbarile, transformarile si momentele iconice ale artistului britanic din muzica, film si arta, insotite de interviuri difuzate in premiera cu Bowie si cu artisti, prieteni sau colaboratori apropiati.

A doua editie DokStation este dedicata lui David Bowie, care ne-a parasit in ianuarie 2016.

Trailerul filmului  https://youtu.be/CbeQbucdIZA 

DESCHIS Gastrobar este situat pe Splaiul Unirii 160. Accesul este gratuit.

DokStation este un proiect cultural organizat de Wearebasca, cu sprijinul ARCUB, Programul cultural Bucuresti - Oras participativ, co-finantat de Administratia Fondului Cultural National si cu sprijinul Centrul National al Cinematografiei.

Parteneri: Primaria Municipiului Bucuresti, Centrul Cultural European Sectorul 6, Primaria Sectorului 6, Centrul Cultural “Mihai Eminescu”- Sector 2, Teatrul Excelsior, Club Control, Red Bull Music Academy, Ajungem MARI, Deschis Gastrobar, British Council, Cohn&Jansen J.Walter Thompson Romania, Eventbook

Sponsori: Silva, Smart

Eveniment sprijinit de Radio Guerrilla

Parteneri media: News.ro, Radio Romania Cultural, Arte si Meserii, The Institute, Aarc.ro 

 

https://www.facebook.com/Dokstation.ro/

http://dokstation.ro/
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D