BestMusic.ro » Concerte » Dragobete Rocks in Quantic pe 24 februarie

Dragobete Rocks in Quantic pe 24 februarie

Dragobete Rocks in Quantic pe 24 februarie
Quantic, Bucuresti
24 Februarie 2017 // 35 lei LEI

Daca vrei sa sarbatoresti dragostea intr-un mod inedit si esti indragostit de…rock, atunci ai unda verde la concertul ”DRAGOBETE ROCKS”. Vineri, 24 februarie, de Dragobete, vino la Club Quantic (Soseaua Grozavesti, nr.82) sa te distrezi romaneste alaturi de Adrian Naidin & Ionut Micu, The dAdA si Accuarella.

Incepand cu ora 21:00, vom da tonul petrecerii si vom continua sa cantam despre iubire in aceeasi maniera autentica, pana in miez de noapte. Cu un playlist croit special pentru Dragobete, talentatii artisti garanteaza cu atmosfera unei seri muzicale de neuitat.

Adrian Naidin si Ionut Micu, fac un duet de scena, plin de energii pozitive si inspiratie. Proiectele sustinute impreuna se bucura de un real succes si datorita spontaneitatii artistice. Fiecare concert este fresh si lasa o poarta deschisa spre unul viitor, pentru ca mereu mai ramane ceva de spus si aratat lumii.

”Nu exista muzica fara iubire si nu exista iubire fara iertare. Sunt sunete pe care nu le pot exprima prin violoncel, pian sau orice alt instrument. Cel mai mare artist este natura, dar deasupra ei este Dumnezeu. Apoi vin oamenii. Noi, artistii, suntem niste intermediari intre teluric si celest.” - spune Adrian Naidin. 

Adrian Naidin – ”Tu esti iubirea mea” - www.youtube.com/watch?v=f-0Z1S5EUwA 

Trupa The dAdA aduce un stil curajos si personal, atat prin mesajele pieselor (pline de ironie si umor), cat si prin liniile melodice care imbina creativ stiluri muzicale diverse pentru a defini un stil unic, out of the box, intr-un cuvant, dAdA. The dAdA canta cu zambetul pe buze despre viata si despre probleme chiar si de ordin social, intr-o tara etern fascinanta precum Romania. Cei patru baieti vor sa descreteasca, intr-un mod nebun, sincer si relaxat, fruntile din ce in ce mai incretite ale romanilor.

The dAdA – ”La Hala” - www.youtube.com/watch?v=v4iUxwFO238 

The dAdA sunt: Septimiu Urzica (voce si chitara), Theodor Nicolae (chitara si backing vocals), Mihai Ungureanu (bas si backing vocals) si Marian Bobiceag (tobe si percutie). Trupa si-a adjudecat locul al doilea in cadrul concursului Stufstock, Newcomers 2010, dupa numai doua luni de la infiintare, participand apoi in finala concursului Global Battle of the Bands Romania 2010.

Accuarella, o trupa relativ noua in peisajul muzical romanesc, dar care are deja foarte multe vizualizari pe retelele de socializare, datorate stilului inedit de interpretare. Cei mai impatimiti admiratori ai trupei urmaresc cu mare interes datele urmatoarelor concerte, tocmai pentru a nu rata ocazia de a reasculta interpretarea live a piesei de succes ”Alexandra”.  Accuarella se prezinta in urmatoarea formula:  Vlad – voce, Ciprian - accordeon, clape, voce, Mircea - chitara, voce, Andrei – bass, Alin – trompeta, iar Alex la tobe. 

Accuarella – ”Alexandra” - www.youtube.com/watch?v=9XsMV1pPbx8 

”Dragobete Rocks”, este un proiect conceput de Asociatia Culturala Spectaculis care isi propune sa promoveze generatia tanara a artistilor talentati si, in acelasi timp, sa ii aduca pe bucuresteni mai aproape de muzica live de calitate.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX - Telekom, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara)
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D