BestMusic.ro » Concerte » Dream Diggers la Expirat Halele Carol pe 24 mai

Dream Diggers la Expirat Halele Carol pe 24 mai

Dream Diggers la Expirat Halele Carol pe 24 mai
Expirat Halele Carol, Bucuresti Strada Doctor Constantin Istrati 1
24 Mai 2017 // 15 Lei LEI

Dream Diggers este un proiect muzical ce s-a evidentiat prin atmosfera pe care o creeaza, un mix de frecvente joase, ritmuri sincopate si tonuri de chitare cu ecouri in dub.

Lansat in 2015, “Fear Is a Lie” spune o poveste muzicala distopiana pornind de la acorduri calde de sitar si ajungand la strofe care respira aer militant. Presarat cu multi artisti invitati „Fear Is a Lie” anunta Dream Diggers ca pe un proiect deschis exploatarii si manipularii sunetului. Urmatorul album, „To Dream Is to See” (2016), aduce un plus de presiune prin tobele acustice si acordurile de synthuri care completeaza spectrul sonor pana la vocea grava a lui Mihnea. In 2017 Dream Diggers pregatesc lansarea primului vinil semnat la label-ul Hangout Music / The Grey Division.

Muzica trupei ramane intr-o continua miscare, experimentand, cu fiecare release, noi frecvente.

SoundCloud: https://www.soundcloud.com/the-dream-diggers 

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCsbc3Ns-g8GRYSudMxcPpmA

RSVP: https://www.facebook.com/events/1316560691724914/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D