BestMusic.ro » Concerte » DREAM FAMILY FESTIVAL

DREAM FAMILY FESTIVAL

DREAM FAMILY FESTIVAL
Brasov
21 Iunie 2018 - 24 Iunie 2018 // 30-250 LEI

Prima ediie a Dream Family Festival, care ii propune sa devina cel mai mare festival dedicat copiilor i familiilor, din Romania, va avea loc in perioada 21-24 iunie, la Braov. Vor fi 4 zile de entertainment pentru copii, tineri i aduli, intr-un spaiu inedit, de peste 25 000 m², Platforma fostului Stadion Municipal, care va gazdui, cu aceasta ocazie, sute de activitai muzicale, culturale, sportive i culinare.

Dream Family Festival este un concept nou de festival multidisciplinar care ii propune ca, in cele 4 zile de evenimente, sa ofere braovenilor, i nu numai, experiene de neuitat i ansa de a petrece timp de calitate impreuna cu cei dragi. Organizatorii au pregatit sute de activitai prin care vor incuraja familiile sa se joace, sa invee, sa se relaxeze, sa experimenteze lucruri noi i sa contureze amintiri frumoase impreuna. 

Distracia va fi imparita in cele 5 zone ale festivalului: Enchanted Forest - zona dedicata artei i creaiei, Carnival Area - zona de carnaval pentru cei mici i mari, Playground - zona de sport,

Land of Mistery - zona dedicata tiinei i misterelor, Arena - scena principala, unde vor susine concerte artiti precum Ellie White, SMILEY, Irina Rimes, The Motans si Andra Gogan i Food Truck Arena, locul in care vom redescoperi gusturile copilariei i vom explora diversitatea gastronomica internaionala.

Concerte, ateliere de arta i creaie, expoziii de arta, cinema in aer liber, teatru & teatru de papui, workshop-uri i conferine, fashion corner, labirint GIGANT, escape room, laborator de tiina, trasee aplicative, panouri de caarat, balon cu aer cald, tir cu arcul, campionat de fotbal, campionat de street ball, concurs de talente - toate acestea sunt doar o parte din surprizele pe care organizatorii le-au pregatit pentru cele 4 zile in care vor transforma platforma fostului Stadion Municipal intr-o destinaie de vis, cu atracii pentru toate varstele.

Copiii sub 5 ani beneficiaza de intrarea gratuita. Accesul minorilor (0-18 ani) in cadrul festivalului se va face doar in prezena a minim un adult (parinte). Mai multe detalii pe www.dreamfestival.ro i pe www.facebook.com/DREAMFamilyFestival/

DREAM FAMILY FESTIVAL se bucura de susinere din partea:

Eveniment susinut de: Aqua Carpatica Kids

Partener principal: Primaria Municipiului Braov, 

Parteneri: Coresi Braov, Cinema One, Creativa, 24FUN.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D