BestMusic.ro » Concerte » Dreamland Festival

Dreamland Festival

Dreamland Festival
Masivul Clabucetul Taurului, Predeal
07 August 2020 - 08 August 2020 // 179.06-645.24 LEI

 Prima editie a festivalului de muzica electronica Dreamland Festival Romania

In perioada 7-9 august iubitorii muzicii electronice sunt invitati la prima editie a Dreamland Festival Romania.

Evenimentul va incepe vineri 07 august ora 18.00 si se va incheia in zorii zilei de duminica 09 august.

Locatia este una unica, pe platoul cabanei Garbova din Predeal.

Pretul biletelor incepe de la 179 lei si sunt disponibile pe platforma iabilet.ro ( in pretul biletului sunt incluse si urcarile si coborarile cu telescaunul pana la locatia evenimentului).

Locurile sunt limitate la 500 de participanti conform normelor in vigoare iar in perimetrul festivalului se vor respecta toate normele  privind distantarea sociala si prevenirea infectiei cu COVID-19.

Date desfasurare:

07.08/08.08 - 18:00-06:00

08.08/09.08 - 18:00-06:00

Regulament de participare la Dreamland Festival

07-09.08.2020

Predeal, partia Clabucet

Cabana Garbova

I. Prevederi generale

1.1 Dreamland Festival este organizat de ASOCIATIA ROMANIAN TRANCE FAMILY, cu sediul social in Bucuresti, str. Doamna Ghica nr. 32B, camera 1, bl. T3, ap. 1017, Sector 2, avand cod unic de inregistrare 39383980, avand contul nr. RO95BTRLRONCRT0445158301, deschis la Banca Transilvania, reprezentata de Dumitru Cristian-Stefan, avand functia de Presedinte, denumita in continuare Organizator.

1.2 Dreamland Festival va avea loc in perioada 07-09.08.2020, la Predeal, partia Clabucet, Cabana Garbova, iar prezentul Regulament include conditiile generale de participare, organizare si desfasurare ale acestuia, care vor trebui respectate de fiecare Participant la eveniment.

1.3 Dreamland Festival este la prima editie, fiind totodata primul eveniment de acest tip organizat in Romania, intr-un cadru special, situat la peste 1300 m inaltime. Evenimentul isi propune atragerea persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani din cadrul comunitatii noastre si nu numai, care sa se bucure de muzica electronica si, mai mult, de un peisaj montan deosebit.

II. Bilete

2.1 Accesul la eveniment va avea loc in baza unui bilet, achizitionat de fiecare Participant in parte, de pe site-ul IABILET.RO, pus la dispozitie de Organizator.

2.2 Biletele vor putea fi achizitionate si de la poarta de acces in cadrul festivalului, in limita locurilor disponibile.

2.3 Achizitionarea unui bilet din alte locuri decat cele indicate in prezentul Regulament este interzisa. In acest sens, Organizatorul declara ca nu isi asuma niciun fel de responsabilitate cu privire la valabilitatea biletelor achizitionate in alte moduri decat cele prevazute anterior.

2.4 In cazul in care, din motive neimputabile Organizatorului sau ca urmare a deciziilor autoritatilor publice, Dreamland Festival nu va putea avea loc in perioada stabilita, Participantul va avea dreptul la restituirea contravalorii biletului, sau, la alegere, la folosirea acestuia la un eveniment viitor anuntat de Organizator, pana cel tarziu la data de 31.12.2020.

III. Accesul in cadrul evenimentului – conditii generale

3.1 Accesul la eveniment va avea loc in fiecare zi incepand cu ora 18:00, doar prin locurile permise de Organizator.

3.2 Este interzis accesul in cadrul evenimentului cu urmatoarele obiecte:

- droguri;

- mancare;

- bautura;

- umbrele;

- obiecte contondente sau ascutite;

- animale;

- orice alte obiecte de natura a leza sanatatea sau integritatea fizica a celorlalti Participanti.

3.3 In cadrul evenimentului vor fi amenajate standuri de mancare si bautura, sens in care Participantii vor putea achizitiona cele necesare direct si strict din perimetrul festivalului.

3.4 Participantul se obliga sa aiba un comportament adecvat pe tot parcursul festivalului, care sa nu ii lezeze pe cei din jurul sau, in caz contrar Organizatorul avand dreptul de a-i restrictiona sau de a-i interzice accesul in perimetrul evenimentului. Prezenta clauza nu inlatura o eventuala raspundere civila, contraventionala sau penala a Participantului, conform legii.

3.5 Organizatorul isi rezerva dreptul de a se indrepta impotriva oricarei persoane vinovate de producerea unui prejudiciu, ca urmare a incalcarii prezentului Regulament sau a oricaror alte indicatii oferite pe durata festivalului.

3.6 Participantii se obliga a purta masca de protectie la intrarea in cadrul festivalului, precum si in orice alte eventuale spatii inchise. De asemenea, participantii se obliga a respecta normele de distantare sociala impuse de lege la data desfasurarii evenimentului.

IV. Alte clauze

4.1 Organizatorul declara faptul ca nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la produsele sau serviciile furnizate in cadrul festivalului de partenerii comerciali, acestia din urma fiind pe deplin responsabili de caracteristicile acestora.

4.2 Prin participarea la eveniment, Participantul isi asuma faptul ca Organizatorul sau alti Participanti pot inregistra audio sau video materiale din cadrul festivalului si declara ca este de acord ca aceste materiale sa fie utilizate in scop de publicitate sau in orice alt scop considerat oportun de catre Organizator.

4.3 Prin achizitionarea unui bilet si participarea la eveniment, Participantul declara ca este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, in conformitate cu Regulamentul 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D