BestMusic.ro » Concerte » Drive In: Concert Jurjak

Drive In: Concert Jurjak

Drive In: Concert Jurjak
Lagoo Snagov, Snagov (Ilfov), Europe
02 Iulie 2020 // 70-280 LEI

 Muzician, regizor, artist vizual si licentiat in dreptul proprietatii intelectuale, Jurjak (George Petrosel) a lansat in toamna lui 2018 al doilea album de studio.

Intitulat “Blues Berry”, pe acesta se gasesc influente blues, electro, rock si folk - bineinteles reunite sub amprenta stilistica proprie care l-a consacrat inca de la primul disc.

Anul trecut, Jurjak a fost nominalizat la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului ``Planeta Petrila``, piesa care apare si pe noul album cu titlul ``Imnul Minerilor``.

„Totul a inceput in 2005, cand m-am apucat sa bat toba alaturi de K-Gula si Confusion, prima trupa de hip-hop live din Romania. Am absolvit Dreptul insa mi-am dat seama ca nu as putea sa practic aceasta profesie pentru ca nu mi se potriveste. In urma unei calatorii peste ocean, am citit multa poezie si am inceput sa scriu versuri. Asa mi-am descoperit latura creativa si am decis sa ma inscriu la Facultatea de Film. Avand ritmul in sange si ureche muzicala, cu o chitara, o clapa si cateva notiuni de teorie muzicala, am inceput sa-mi transform gandurile in sunete.” – Jurjak

Distributie: 

George Petrosel (voce) 

Dan Minel Stoica (chitara, clape) 

Daniel Olteanu (tobe) 

Narcis Axinte (bass)

Discografie : 

2018 – Blues Berry (CD) 

2016 – Lemon Blues (CD) 

Pana la noi detalii ale autoritatilor, accesul la toalete se va face dupa reguli stricte de distantare. Conform legii trebuie sa purtati masca si manusi. Va fi permis un numar de maxim 2 persoane. Accesul se va face pe rand asteptand in afara cladirii la o distanta recomandata de 2 metri intre persoane . Este recomandat sa folositi toaletele inaintea plecarii de acasa.

In cazul in care conditiile meteo nu permit proiectarea filmului, biletele nu sunt rambursabile si vor fi transferate pentru o data ulterioara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D