BestMusic.ro » Concerte » Elements Reunited: byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers si Travka

Elements Reunited: byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers si Travka

Elements Reunited: byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers si Travka
Fratelli Studios, Bucuresti
21 Aprilie 2017 // 60-70 Lei LEI

Elements Reunited: byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers si Travka concerteaza pe aceeasi scena la Bucuresti pe 21 aprilie

La finalul turneului itinerant Overground Elements, dupa ce au concertat separat in patru orase din tara, cele patru formatii din line-up se reunesc la Bucuresti pentru un concert impreuna! byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers si Travka vor canta la Bucuresti pe 21 aprilie in Fratelli Studios (str. Glodeni nr. 1-3)! Locul va fi transformat special pentru seara Elements Reunited, cu doua scene separate – una pentru electric, una pentru unplugged – pe care toate cele patru formatii vor canta prin rotatie; in total 8 concerte intr-o seara cu peste 4 ore de muzica!

Biletele se gasesc online si in reteaua www.iabilet.ro la pretul de 60 de lei (presale limitat la 300 de bilete, pana pe 31 martie), 70 de lei ulterior sau 80 de lei la intrare, in seara concertului, in limita stocului ramas. Accesul nu este permis persoanelor sub 18 ani. 

byron – Marea (official video)

https://youtu.be/CaP6fC3_cTA

 

The Mono Jacks – Tablou (official video)

https://youtu.be/1fAyQyBZJVA

 

Robin and the Backstabbers – Cosmonaut (official video)

https://youtu.be/FQcg2ZTmq7A

 

Travka – in aer (official video)

https://youtu.be/919zSYChuc4

Haideti asadar vineri, pe 21 aprilie, alaturi de byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers si Travka la un eveniment deosebit, unde fiecare trupa va concerta atat electric cat si unplugged, pe doua scene dedicate! Venue – Fratelli Studios (str. Glodeni nr. 1-3). Open doors – ora 21:00.

www.byronmusic.ro

http://fb.com/themonojacks

http://fb.com/robinandthebackstabbers

http://fb.com/travka.oficial

http://elements.overground.ro