BestMusic.ro » Concerte » Elementum: In ritmul familiei

Elementum: In ritmul familiei

Elementum: In ritmul familiei
Luncani (Cluj) JudeČ› Cluj, Cluj Napoca
21 Iunie 2019 - 23 Iunie 2019 // 30-1000 LEI

Ne intalnim...intre 21 si 23 iunie 2019 sa impartasim numai momente de bucurie si conexiune. Locul este Complex Lac Luncani, aflat la aproximativ 50 de km de Cluj-Napoca, Alba Iulia si Targu-Mures, un spatiu generos pentru toate distractiile si activitatile. 

Suntem…un grup de parinti si oameni iubitori de natura care vor sa ii invite pe cei ce isi doresc o vacanta diferita la primul festival dedicat familiilor din Romania. Timp de trei zile ne adunam intr-o lume gandita si creata pentru familie: de la cel mai mic, la cel mai mare, parinti, copii, poate chiar si bunici. 

Credem in… puterea naturii si aventurii de a ne aduce impreuna. Foc, aer, pamant, apa sunt elementele primordiale care fac viata posbila, iar anima, energia fiecaruia dintre noi, e cea care le va face sa vibreze. 

Acolo vom.... 

Amenaja cu atentie sporita catre distractie si confort: scene, ateliere, zona de camping cu toate facilitatile necesare, loc dedicat mama-copil, punct farmaceutic, zona de food & drinks, zona dulce  etc.  

Organiza jocuri individuale si in echipe, yoga & fitness, sporturi nautice, zbor de agrement, aeromodelism. 

Construi locuri speciale pentru copiii de toate varstele: loc special “mama si copilul”, “PICIpit” (loc de joaca special pentru cei intre 0-3 ani), loc de odihna pentru programul special al celor mici. 

Colectiona amintiri de neuitat  

Scopul nostru este sa... oferim un cadru minunat si relaxant in care atat parintii, cat si copiii sa descopere lucruri noi unii despre altii si sa petreaca timp impreuna departe de agitatia zilnica. Realizarea conexiunii parinti-copii este tinta noastra.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.