BestMusic.ro » Concerte » Emeric Imre in concert la Beraria H

Emeric Imre in concert la Beraria H

Emeric Imre in concert la Beraria H
Beraria H, Bucuresti Soseaua Kiseleff nr.32
19 Ianuarie 2019 // 25 - 40 LEI

Sambata - 19 ianuarie 2019 - pe scena Berariei H urca din nou Emeric Imre, "nebunul de alb" al folk-ului romanesc. Cu un numar impresionant de concerte prin tara si cu zeci de piese de o intensitate rara, Emeric Imre este si va ramane un pilon al piesajului artistic clujean si nu numai.

 

--IMPORTANT!!!!--

La 18:00 te asteptam cu masa pusa, iar de la 19:00 cu spectacolul pe scena. Mesele vor trebui eliberate pana cel tarziu ora 21:30, deoarece incepand cu ora 22:00 va avea loc un alt show in locatie. Multumim pentru intelegere!

 

Biletele au preturile:

40 LEI - Cat. A - in fata scenei cu loc la masa

25 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masa

Copiii cu varsta sub 10 ani (inclusiv) nu platesc bilet / nu au loc rezervat la masa.

 

 

Rezervarile se fac la:

- Prin aplicatia Beraria H (disponibila pe Google Play & AppStore)

- 0725 345 345/ 0727 345 347 (in cazul in care linia este ocupata trimiteti un SMS cu numele si noi vom suna inapoi in cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

- vreau@berariah.ro  

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.