BestMusic.ro » Concerte » Emeric Imre & Jimi Laco #live

Emeric Imre & Jimi Laco #live

Emeric Imre & Jimi Laco #live
Bulevardul Basarabia 37-39, București 022114, Bucuresti
10 Iulie 2020 // 35 LEI

 Unul dintre cei mai indragiti interpreti de muzica folk, un artist profund, ce a marcat generatii prin muzica sa, Emeric Imre vine in premiera la Beraria Park pentru un concert memorabil alaturi de Jimi Laco (Nightlosers).

Bulevardul Basarabia 37 - 39

#Informatii 

Achizitia biletului trebuie in mod obligatoriu sa fie urmata de apelarea restaurantului pentru a rezerva masa.

Achizitia de bilet reprezinta loc rezervat la masa.

Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.

Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.

Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.

Rezervarile de mese trebuie sa fie de maxim 4 persoane.

Rezervarile de 1 persoana vor fi asezate la masa cu alte persoane, insa, conform reglementarilor legale, cu nu mai mult de 3 persoane care nu fac parte din aceeasi familie.

Rezervarile cu mai mult de 4 persoane vor fi dispuse la mese diferite, distantate la 2 metri distanta, conform masurilor in vigoare.

Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon.

Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.

Va rugam sa evitati aglomerarea in momentul accesului, sa purtati masca in spatiile comune (in afara mesei), sa respectati reglementarile ce previn imbolnavirea cu virusul Covid19 pe care le puteti gasi cu usurinta in informarile publice oferite de organele statului.

Va asiguram ca intregul personal al Beraria Park va veghea asupra respectarii acestor reguli si isi rezerva dreptul de a ruga persoanele care nu respecta aceste reguli sa paraseasca locatia de eveniment.

Va rugam sa fiti rabdatori si cooperanti cu personalul Beraria Park care se va asigura in mod constant ca toate suprafetele, meniurile si spatiile comune vor fi dezinfectate dupa fiecare interactiune, iar prepararea si servirea se va efectua conform normelor in vigoare.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D