BestMusic.ro » Concerte » E.M.I.L. / Expirat / 17.01

E.M.I.L. / Expirat / 17.01

E.M.I.L. / Expirat / 17.01
Expirat Halele Carol, Bucuresti Strada Doctor Constantin Istrati 1
17 Ianuarie 2019 // 30 LEI

Wanna live the good life provided by punk? Hai la concert E.M.I.L. Pe 17 ianuarie, la Expirat.

Infiintata in anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive si mai cunoscute trupe din Romania. Cu puternice radacini in punk, sound-ul lor a evoluat in ultimii ani in directii alternative rock si post-hardcore.

Formatia a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din tara: B’ESTFEST (Bucuresti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg Live (Costinesti) si altele. In 2007, E.M.I.L. au concertat in deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. In 2009 si 2010 au desfasurat 2 turnee nationale care au culminat cu lansarea DVD-ului "10 Ani de Abuzuri, Excese si Imoralitati". Trupa are la activ 4 albume, cel mai recent fiind lansat pe 6 iunie 2015 la Universal Music Romania si intitulandu-se I M E N S.

In noiembrie 2017 E.M.I.L. au revenit cu un nou videoclip, „Camarazi”, care a fost filmat in cadrul unul live performance special alaturi de fanii trupei. Cel mai nou single al trupei, intitulat „Cosmos”, a fost lansat alaturi de un videoclip in septembrie 2018. 

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.