BestMusic.ro » Concerte » E.M.I.L. live In The Box Session 4 (concert online)

E.M.I.L. live In The Box Session 4 (concert online)

E.M.I.L. live  In The Box Session 4 (concert online)
Europe
19 Iunie 2020 - 19 Iulie 2020 // 29 LEI

 Un nou concert pe platforma Overground Showroom: E.M.I.L. live – In The Box Session 4

Vineri, 19 iunie, de la ora 20.00, pe platforma Overground Showroom are loc premiera online a concertului sustinut de trupa E.M.I.L. in cadrul sesiunii live In The Box Session 4 filmata in iunie 2020!

Bilete de acces online la concert pot fi cumparate de pe www.iabilet.ro la pretul de 29 de lei. Dupa cumpararea biletelor, veti primi la scurt timp un email cu credentialele de login in platforma Overground Showroom, unde veti avea acces la concert timp de o luna din momentul premierei. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toti abonatii Overground Showroom ce au optat pentru un plan tarifar recurent (lunar, anual etc.).

In The Box este o serie de mini concerte live desfasurate in atmosfera industriala dar prietenoasa a depozitului Music Gear in care sunt puse la treaba cunostintele tehnice, echipamentele si imaginatia pentru a crea un cadru inedit, adaptat fiecarui artist. Concertele sunt filmate de echipa Ekous Film iar incepand cu episodul 4 sesiunile In The Box sunt realizate in parteneriat cu Overground Music si difuzate in exclusivitate pe platforma Overground Showroom.

Infiintata in anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive si mai cunoscute trupe din Romania. Cu puternice radacini in punk, sound-ul lor a evoluat in ultimii ani in directii alternative rock si post-hardcore. In 2007, E.M.I.L. au concertat in deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. In 2009 si 2010 au desfasurat 2 turnee nationale care au culminat cu lansarea DVD-ului "10 Ani de Abuzuri, Excese si Imoralitati". Trupa are la activ 4 albume, cel mai recent fiind lansat pe 6 iunie 2015 la Universal Music Romania si intitulandu-se I M E N S.

Despre Overground Showroom

OVERGROUND SHOWROOM este o biblioteca video on demand dedicata concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video (cum ar fi Netflix). Catalogul contine concerte live ale artistilor din Romania, filmate full HD si cu sunet de inalta calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platforma vor fi directionate catre artisti.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D