BestMusic.ro » Concerte » Expozitie omagiala internationala Michael Jackson

Expozitie omagiala internationala Michael Jackson

Expozitie omagiala internationala Michael Jackson
Statia de metrou Universitate, Bucuresti
28 August 2009 // - LEI

Vineri, 28 august 2009, cu o zi inainte ca Michael Jackson sa fi implinit 51 de ani va avea loc o expozitie internationala de portrete si caricaturi in statia de metrou Universitate. 

Proiectul poate fi privit ca o biografie ilustrata a destinului unui megastar cu tot ceea ce presupune acest lucru!

Proiectul Expozitiei Omagiale Michael Jackson este o initiativa a unui grup de artisti internationali, reuniti de entuziasmul unei tinere ilustratoare, Nicoleta Ionescu.

Astfel, adunand in jur de 50 de lucrari, portrete si caricaturi, expozitia reuste sa aduca impreuna viziuni artitice de pe toate continentele lumii, intr-un amestec intercultural si stilistic unic atat intre manifestarile artistice internationale cat mai ales intre cele omagiale adresate Regelelui Muzicii Pop.

Momentul cheie al actiunii este o instalatie artistica surpriza a arhitectului Dan Ionescu. Unul dintre lucrurile nestiute despre megastar este faptul ca si acestuia ii placea sa deseneze!

Au fost descoperite cateva autoportete care releva acest fapt.  

Diversitatea lucrarilor expuse in cadrul proiectului consta atat in influentele diferitelor culturi din care provin dar si din faptul ca o parte dintre artisti lucreaza in tehnici traditionale, altii prefera digitalul, stilurile variind de la acuarele, uleiuri pana la picturi digitale, vectori si chiar viziuni manga ale lui Michael!

Dupa evenimentul de la Bucuresti, expozitia va urma un traseu prin mai multe orase ale tarii.

Tags: expozitie michael jackson remember michael


Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D