BestMusic.ro » Concerte » Eyedrops - lansare album in Expirat Halele Carol pe 24 aprilie

Eyedrops - lansare album in Expirat Halele Carol pe 24 aprilie

Eyedrops - lansare album in Expirat Halele Carol pe 24 aprilie
Expirat Halele Carol, Bucuresti
24 Aprilie 2017 // 20 Lei LEI

Eyedrops inseamna Paul „Paicu” Manolescu, Andrei Marica, Adrian Maraloiu, Catalin Constantin, David Etie si Miche Marcu. Eyedrops a inceput in anul 2011 si s-a materializat in 2012 cu primul single „Love Download”.

„Albumul PREZENT reprezinta o destinatie si un inceput de drum. Este rezultatul tuturor intalnirilor si ratacirilor, reusitelor si greselilor noastre. El apartine in egala masura tuturor celor pe care i-am bucurat sau deranjat, tuturor celor care ne-au aratat calea, prin puterea exemplului sau opozitie, prin critici sau sprijin neconditionat. Pe 24 aprilie sarbatorim la Expirat toate aceste intalniri si va aratam ce forma au reusit sa dea ele muzicii noastre.”

Love Download: http://y2u.be/iLFYtVYyKSM

Bicicleta: http://y2u.be/sak0bU7GbO4

Hei: http://y2u.be/GKjvFrdxFMI

Prezent: http://y2u.be/vnqPVYcioPc

Site: www.eyedrops.ro

YouTube: www.youtube.com/user/EyedropsBand

Bandcamp: eyedropsband.bandcamp.com/

We Singing Colors e o formatie indie pop-folk din Bucuresti, Romania. A inceput ca un duo acustic in 2011 si a atras atentia publicului prin cantarile live in locuri neasteptate, cum ar fi in taxi („Day for My Eyes”), in padure („Say You’re Mine”) sau in Turnul Sfatului din Sibiu („Good Days, Bad Days”). in 2014 au lansat primul lor album „Made of Wool, Made of Heavy Metal”, care le-a deschis drumul catre si mai multe concerte in cluburi si la festivaluri din Marea Britanie, India, Spania, Moldova si Bulgaria. Cateva dintre melodiile lor au fost difuzate la radio-uri independente din UK, USA, Canada, Italia si incluse in Music Alliance Pact, o compilatie internationala cu piese alese de The Guardian si alte 35 de publicatii de muzica. in 2016 We Singing Colors au fost invitati la Balcony TV si Sofar Sounds, doua platforme internationale, extrem de apreciate pentru scena indie alternativa. in 2017 planurile formatiei sunt de a finaliza inregistrarile la cel de-al doilea album si de a sustine cat mai multe concerte atat in Romania, cat si in afara tarii, cateva date fiind deja confirmate pentru Londra, Valencia si Castellon.

Facebook: www.facebook.com/wesingingcolors

Youtube: www.youtube.com/user/wesingingcolors

iTunes: itunes.apple.com/us/artist/we-singing-colors/id793269354

Day for My Eyes: https://goo.gl/pCNUDP

Say You’re Mine: https://goo.gl/hmWWGn

Good Days, Bad Days: https://goo.gl/4Mz0kD

RSVP: www.facebook.com/events/624025037787905/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.