BestMusic.ro » Concerte » Finnebassen la Ponton Casa Baraj

Finnebassen la Ponton Casa Baraj

Finnebassen la Ponton Casa Baraj
Ponton Casa Baraj, Caras Severin
01 Mai 2014

 Dupa o lunga asteptare, Ponton Casa Baraj isi deschide din nou portile in weekend-ul 1-3 mai pentru un nou sezon plin de evenimente, muzica si prieteni.

Sub tematica “The week with no end” Ponton Casa Baraj impreuna cu echipa Club Management au pregatit 4 zile si 3 nopti de petreceri legendare.

Joi, 1 mai, invitat la pupitru este mult-asteptatul Finnebassen, norvegianul care a cucerit scena muzicii house si topurile Beatport cu hit-uri precum If you only knew, Touching me, Baby sau Such a High. Finnebassen vine in premiera in vestul tarii, iar petrecerea se anunta a fi una masiva. 

Weekend-ul fara sfarsit continua vineri in acelasi ton apreciat cu Maestros del Ritmo!  John Trend si Elless isi unesc din nou fortele pentru o seara care exprima spiritul minunat al pontonului.

Sambata 3 mai, Stefan Biniak revine la pupitrul Casa Baraj, in mijlocul publicului care l-a urmarit, ascultat si apreciat inca din vara trecuta cand “a scris istorie” in locatia din Valiug, la una dintre cele mai mari petreceri din 2013.   

Este un weekend pe care publicul cunoscator il asteapta inca de la sfarsitul sezonului trecut, un weekend cu soare, natura, muzica dar mai ales cu fericire, libertate si spirit de ponton.

Pentru sezonul de vara 2014, organizatorii isi vor surprinde publicul cu evenimente de top, multa muzica, invitati speciali si multa distractie.

Vezi aici cum s-a derulat petrecerea de 1 mai anul trecut: http://www.youtube.com/watch?v=hiJXZAuLbec

Mai multe informatii si imagini gasiti la pagina: https://www.facebook.com/ponton.casa.baraj 


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D