BestMusic.ro » Concerte » First Day of Party

First Day of Party

First Day of Party
Bucuresti
09 Aprilie 2020 - 31 Decembrie 2020 // 50 LEI

 Hai sa visam impreuna la primul party!

E clar ca aceste vremuri sunt grele pentru toata lumea, dar prima petrecere vrem sa o organizam noi!

Evenimentul va avea loc in prima zi cand avem voie la joaca afara. Fie ca e luni, fie ca e sambata, prima zi in afara carantinei trebuie sarbatorita ca la carte!

Ideea e simpla: cumperi un bilet acum, iar noi donam jumatate din bani catre cauze care au acum nevoie de ajutor mai mult ca oricand, iar cealalta jumatate o folosim la organizarea evenimentului.

In acest process ne-am gandit sa nu neglijam educatia, unde a fost si va fi tot timpul nevoie de o mana de ajutor.  Vom dona catre asociatia Pro Acta Edu care sprijina copiii in mod direct prin programe adaptate varstelor, nevoilor si contextului in care se afla acestia si in mod indirect printr-o mare atentie acordata consilierii de calitate, atat parintilor, cat si profesorilor lor.

Apoi, am mers si catre colegii de breasla, si vrem sa ajutam Asociatia dj-ilor Profesionisti din Romania, ai caror membri si-au incetat activitatea in aceasta perioada. Am vorbit cu ei si ne vor trimite cei mai buni dj-i cu cele mai bune seturi ever. Parol!

Si al treilea segment, sanatatea, care lupta cu toate fortele impotriva acestui virus. Noi dorim sa luptam alaturi de ei cu ajutorul vostru. Vom dona catre strangerea de fonduri pentru MUV, robotul autonom care sterilizeaza spitalele. Acestia si-au propus sa stranga suma de 1.000.000 de lei pentru a fabrica 10 roboti profesionali de sterilizare pe care sa-i doneze spitalelor, si noi vrem sa ii ajutam. Robotii rulz!

Tema evenimentului: diversitate. Diversitatea e unul din fundamentele Brigazii, echipa de voluntari este alcatuita din persoane cu diferite povesti, nu tine cont de varsta sau preferinte muzicale. Stim sa muncim si sa ne distram in toate situatiile care ne ies in cale,  si va invitam sa va demonstram ca suntem sufletul petrecerii, care de data asta este organizata fix de noi.

In functie de numarul de bilete vom alege si locul de desfasurare al evenimentului, iar telul nostru este sa ajungem cu evenimentul la Romexpo.

Voucherele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D