BestMusic.ro » Concerte » FolkFest Remember Costinesti pe 25 si 26 august la White Horse Rock'n Roll

FolkFest Remember Costinesti pe 25 si 26 august la White Horse Rock'n Roll

FolkFest Remember Costinesti pe 25 si 26 august la White Horse Rock'n Roll
White-Horse Rock’n Roll, Costinesti, Costinesti
25 August 2017 - 26 August 2017 // 70 Lei LEI

In zilele de 25 si 26 august, la White Horse Rock'n Roll Costinesti va avea loc Editia I a FOLKFest REMEMBER Costinesti.

Acest festival reprezinta un proiect ce isi doreste sa readuca in atentia publicului povestea boema a Costinestiului de altadata, vremuri in care folkul si atmosfera indusa de el creasera din aceasta zona turistica o destinatie obligatorie a vacantelor pe litoralul romanesc.

FOLKFest REMEMBER Costinesti are ca invitati pentru cele doua zile de recitaluri artisti de top ai muzicii folk romanesti: Mircea Baniciu, Dan Bittman & Marius Batu, Ducu Bertzi, Vasile Seicaru, Fara Zahar, Tapinarii, Daniel Iancu, Andrei Paunescu, Walter Ghicolescu, Folk & Rock Company, Laurentiu Marinescu. 

Pe timpul zilei, FOLKFest REMEMBER Costinesti propune publicului mese rotunde/ dezbateri despre atmosfera Costinestiului de odinioara si personalitatile din domeniul folkului care au animat anii de glorie ai Costinestiului (dialoguri interactive, moderate de poetul George Stanca, la care vor participa invitatii festivalului); concursuri de epigrame/ catrene; o expozitie de caricaturi/ grafica umoristica, la care invitatul special este caricaturistul Costel Patrascan; concursul si expozitia de arta fotografica avand ca punct de referita imaginile Costinestiului de altadata.

In egala masura, participantii la festival vor avea posibilitatea, pe parcursul zilelor de 25 si 26 august, sa se bucure de diverse activitati recreative in cadrul complexului White Horse Rock'n Roll Costinesti, unde sunt amenajate spatii pentru tenis de masa (6 mese disponibile) si billiard (11 mese disponibile).

Dupa incheierea recitalurilor, White Horse Rock’n Roll invita publicul larg la doua nopti de muzica anii ’70-’80-’90, nopti de distractie, in care cei curajosi vor putea participa la concursuri de dans sau la alte surprize special pregatite.

Va asteptam, asadar, pe 25 si 26 august, la FOLKFest REMEMBER Costinesti - un proiect ce isi propune reinvierea Costinestiului de odinioara!

www.facebook.com/events/498228850568937/

www.doorsclub.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.