BestMusic.ro » Concerte » Forever Young Festival

Forever Young Festival

Forever Young Festival
Romexpo, Bucuresti Bd Marasti , nr. 65-67
21 Iunie 2019 - 23 Iunie 2019 // 150 - 400 LEI

FOREVER YOUNG, unicul festival de muzica retro din Romania 21-23 IUNIE 2019, Bucuresti, ROMEXPO

Vara 2019 se anunta inca de pe acum a fi una fierbinte pentru fanii muzicii anilor ’80 - ’90, odata cu organizarea, timp de 3 zile, la Bucuresti, a FOREVER YOUNG Festival, unicul eveniment de asemenea anvergura dedicat muzicii retro in Romania. 

Intre 21 si 23 IUNIE 2019, in parcarea C de la ROMEXPO vor evolua zeci de nume de legenda ale muzicii disco, pop sau rap, care au incantat cu evolutiile lor generatii de fani la nivel mondial.

Printre vedetele care au confirmat deja participarea la FOREVER YOUNG Festival 2019 se numara C. C. CATCH, ACE OF BASE, ICE MC, MILLI VANILLI, BACCARA, ARABESQUE, MR. PRESIDENT, CAPTAIN HOLLYWOOD PROJECT. Acestora li se vor adauga, in curand, foarte multi altii, inclusiv o serie de nume care vor evolua in premiera in Romania.

“Suntem incantati sa putem oferi, la Bucuresti, pentru prima data in Romania, trei zile de adevarata sarbatoare a muzicii. 

Bucuria acestor ritmuri, care au incantat generatii de fani ai muzicii de pretutindeni, le face sa fie mereu la moda. 

Sunt convins ca toti cei care apreciaza muzica anilor ’80 - ’90 vor fi incantati de line up-ul de exceptie care va evolua pe scenele festivalului, dar, in acelasi timp, ne face placere sa le dam ocazia si celor mai tineri sa vada live vedetele a caror muzica sta la baza ritmurilor pop de astazi“, a declarat Florin Apostol, director general al International Artist Management, organizatorul evenimentului.

Cele trei zile de festival vor include, inaintea concertelor zilnice, o serie de activitati conexe, dedicate intregii familii, astfel incat evenimentul sa fie cat mai atractiv, atat pentru cei mari, cat si pentru cei mai mici. 

Astfel, in parcarea C de la Romexpo vor fi organizate ateliere creative pentru copii, concursuri de muzica si dansuri specifice perioadei ’80 - ’90, evenimente antrenante pentru toata familia.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, libraria Libmag, in punctele de vanzare Casa de Balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.