BestMusic.ro » Concerte » Full of Jazz - A Profane Jazz Weekend - 1,2 aprilie la Baneasa Shopping City

Full of Jazz - A Profane Jazz Weekend - 1,2 aprilie la Baneasa Shopping City

Full of Jazz - A Profane Jazz Weekend - 1,2 aprilie la Baneasa Shopping City
Baneasa Shopping City, Bucuresti
01 Aprilie 2017 - 02 Aprilie 2017 // 45 -100 Lei LEI

Jazz is free flowing and comes from the soul. Jazz is electrifying but Jazz is smooth as silk. Pure musical storytelling is Jazz. Improvisation takes its roots in Jazz

Pe 1 si 2 aprilie va invitam la un weekend de jazz alaturi de Maria Raducanu, JAZU, Marius Mihalache Band si Viorica Pintilie. Gazda evenimentului va fi Black by Don Cafe Brasserie, un local nou in oras, ideal pentru ceea ce noi numim “a profane jazz experience “. Meniul culinar si cel de bauturi marca Black va intregi experienta unui weekend de calatorii in lumea jazz-ului.

Preturi bilete:

Seated:

60 Lei pentru o seara

100 Lei pentru ambele seri

 

Standing (la mese de cocktail)

45 Lei pentru o seara

80 Lei pentru ambele seri

 

Location:

Black By Doncafe Brasserie

Baneasa Shopping City, Etaj 2

 

Program:

Sambata, 1 Aprilie, incepand cu ora 20:00

  - Maria Raducanu

 -  JAZU

 

Duminica, 2 Aprilie, incepand cu ora 20:00

  - Marius Mihalache Band

 -  Viorica Pintilie

 

*Maria Raducanu

Maria Raducanu este una dintre cele mai speciale artiste ale scenei muzicale romanesti, o cantareata cu o voce de tip soprano si cu o gama interpretativa ampla, ce reuseste sa combine intr-un mod inedit jazz-ul, etno-jazz-ul, muzica veche europeana, fado, blues cu muzica populara romaneasca. Sau, asa cum se mai spune, Maria e fata cu voce vrajita.

www.facebook.com/Maria-Raducanu

https://www.youtube.com/watch?v=j7wYeHcW0gU&t=168s

 

 *Marius Mihalache Band

Marius Mihalache, s-a reintors din America pentru o perioada scurta de timp, cu un proiect special - concertul “Back to swing”. Ne intoarcem la anii `20-`40, la petrecerile lui Gatsby, la swing-ul plin de viata, la timpurile pantofilor tociti pe ringul de dans si a tinutelor purtate cu stil.

Un exceptional artist al tambalului, Marius Mihalache a inceput sa cante la varsta de 6 ani, iar la 17 ani interpreta pe scena operei SCALA din Milano arii celebre compuse de Rahmaninov, Chopin, Schuman, Schubert sau Mozart. Unul dintre cele mai importante momente din cariera sa a fost intalnirea cu Chick Corea, alaturi de care a sustinut o serie de concerte. inregistreaza alaturi de Gloria Gaynor, Nina Simone, Nigel Kenedy, Steve Vai, Kitaro, Ovidiu Lipan Tandarica si de alti muzicieni, cunoscuti pe plan mondial. Este muzicianul care a reusit sa confere tambalului valente, subtilitati si rezonante incredibile, rivalizand cu sonoritatile specifice muzicii clasice. 

Marius Mihalache Band: Arabela Mihalache – voce, Lorin Mihalache – tobe, Nicu Baran – bas. Invitat special: Emil Bizga – trompeta.

www.facebook.com/BACKTOSWING

www.youtube.com/watch?v=oTB70CB1Utc

 

*Viorica Pintilie

Viorica si-a lansat la inceputul acestui an primul album de standarde de jazz, “Stories of a heart”, adunand cele mai iubite cantece din ultimii cinci ani de concerte. in mai 2016, Viorica a primit premiul special al juriului la Sibiu Jazz Festival Competition. 

www.facebook.com/viorica.pintilie.official

www.youtube.com/watch?v=8PqVQLo6Nd0

 

*JAZU

Unde pepper-ul muzical vine odata cu influentele din jazz, funk, soul si bossa nova, alaturi de instrumentele “organice” precum: caval, acordeon, ocarina, linguri si inflexiuni vocale versatile. 

JAZU concerteaza pe scenele unora dintre cele mai apreciate festivaluri din Bucuresti si Romania: "Jazz in the park", "City Forest", "GreenSound", "Theatrestock", "TIFF".

Ioana Siia – voce, chitara, percutii, poezie si culoare; 

Florin Siia – bass, babybass, trompeta, linguri, backing vocals;

Mandela – flaut, caval, dramba, efecte sonore;

Bogdan Valentin - tobe, percutii;

Alexandru Olteanu – pian, synthetizator

www.facebook.com/jazumusic

www.youtube.com/watch?v=IPV808TJFkc

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.