BestMusic.ro » Concerte » Gala Folk ''Om bun'' 2019

Gala Folk ''Om bun'' 2019

Gala Folk ''Om bun'' 2019
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
09 Decembrie 2019 // 75-200 LEI

Gala Folk “Om bun” 2019, cel mai important eveniment folk al anului, are loc luni 9 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului.

Cu o traditie de 11 ani, Gala Folk “Om bun” reuneste si in acest an, intr-un spectacol de exceptie personalitati marcante ale vietii artistice romanesti, artisti care au facut istorie in industria muzicala: Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Emeric Imre, Vasile Seicaru, Victor Socaciu, Mircea Vintila, Alexandru Andries. Invitat de onoare este Iurie Sadovnic din Chisinau. Spectacolul va fi prezentat de Adrian Ivanitchi.

Muzica folk este pentru romani una de suflet, deoarece imbina armonios vocile puternice, poezia, mesajul si linia melodica. Publicul de toate varstele se regaseste cu usurinta in muzica folk si participa cu totul la spectacol, ceea ce face concertele speciale, fiind concerte de stare. Spectacolul de anul trecut a fost sold-out si atat publicul, cat si criticii l-au considerat “fabulos”.

Luni, 9 decembrie, la Sala Palatului va avea loc un spectacol extraprdinar Gala Folk “Om bun” 2019, un eveniment de cea mai inalta tinuta artistica, care reuneste adevarate legende ale muzicii romanesti!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele se achizitioneaza numai din punctele mai sus mentionate care sunt recomandate de catre societatea organizatoare pentru a se evita cumpararea unor falsuri, si nu de pe site-uri precum olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. In cazul in care, totusi, s-au achizitionat biletele si din alte puncte decat cele agreate, va rugam insistent sa sunati la numerele de telefon de mai jos pentru a verifica autenticitatea lor inainte de ziua spectacolului.

Informatii : 0722 408 143, 0745 171 770
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D