BestMusic.ro » Concerte » Gasca Zurli Show pe 4 iunie la Domeniul Manasia

Gasca Zurli Show pe 4 iunie la Domeniul Manasia

Gasca Zurli Show pe 4 iunie la Domeniul Manasia
04 Iunie 2017 // 30-90 Lei LEI

Timp de o ora, incepand cu 11am, parintii si copiii vor canta si dansa alaturi de cele mai indragite personaje: Tanti Prezentatoarea, Fetita Zurli, Clopotel, Zdranganel, Truli, Zana Buna si Tura Vura. Cantecele lor originale sunt vesele si usor de fredonat, totul este presarat cu jocuri si coregrafii simple, iar mesajele educative vor fi cu usurinta retinute si aplicate de cei mici. Va asteptam la un show care suntem siguri ca va va tine in priza, vreti, nu vreti!

Gasca Zurli este o trupa pentru copii, cu un succes rasunator in toata tara, pentru ca a transformat educatia formala intr-un show magic al imaginatiei. Spectacolele lor au schimbat relatiile dintre parintii si copiii din Romania si au transformat joaca intr-un limbaj al iubirii.

Biletele au urmatoarele preturi:

30 LEI / COPIL

40 LEI / ADULT

60 LEI / ADULT + COPIL

90 LEI / ADULT + 2 COPII

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.