BestMusic.ro » Concerte » General Levy live in Kruhnen Musik Halle Brasov

General Levy live in Kruhnen Musik Halle Brasov

General Levy live in Kruhnen Musik Halle Brasov
Kruhnen Musik Halle, Brasov NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
15 Februarie 2020 // 31.61-52.68 LEI

Vino pe 15 februarie sa te distrezi la un concert de exceptie alaturi de General Levy - incredibilul pionier al culturii jungle, un veteran veritabil pe scena urban-progresiva britanica, care s-a dezvoltat sub influenta muzicii reggae si culturii africane in general.

Paul Levy si-a consolidat o cultura muzicala masiva, incluzand felii consistente de ska, rock steady, jungle, garage, calypso, soul, hip-hop, drum’n’bass si reggae. El a fost mereu interesat sa-si formeze propriul sound system, numit „Third Dimension”, iar acum va sarbatori alaturi de noi 25 de ani de cand ne-a aratat ce inseamna jungle!!!

This is an evening not to be missed. A guaranteed sellout dance and a bangarang to live long in the memory.

General Levy, un veteran veritabil pe scena britanica urban-progresiva, s-a dezvoltat sub influenta muzicii reggae si culturii africane in general. Gratie fratelui sau mai mare, Paul Levy si-a consolidat o cultura muzicala masiva, bazata pe ska, rock steady, jungle, garage, soul, hip-hop, drum’n’bass si reggae, creandu-si propriul sound system - „Third Dimension”.

La doar 19 ani, General Levy a cucerit publicul cu entuziasmul resimtit la fiecare rima sau piesa, atat solo, cat si cu brigada sa muzicala. Astfel, ajunge sa obtina premiile „Cel mai bun album reggae”, „Cel mai bun single” cu piesa „Heat„ si „Cel mai bun MC”, iar dupa lansarea piesei „Incredible” cu M-Beat, nimic nu a mai fost la fel. A urmat o ascensiune brusca pentru General, hitul ajungand in top 10 mondial si soundtrack-ul comediei „Ali G Indahouse„.

De la Garance Reggae Festival sau Summer Festival Jam la Reggae Sun Ska sau Realbeat Reggae Festival, General Levy a cucerit toate publicurile intalnite cu prestatiile sale fascinante. Talentul incontestabil de MC, DJ, compozitor si producator releva din colaborarile de top cu DJ-ul jamaican Capleton, Sly & Robbie, Danakil si Desmond Dekker.

La 20 de ani dupa succesul fulminant de care s-a bucurat, General Levy revine cu aceeasi abordare vizionara. Alegand sa se inconjoare de muzicieni cat mai originali, ca Balik (Danakil), Big Red (Raggasonic), Papa Style si Baldas, el produce o opera eclectica ce imbina perfect funk, hip-hop, jungle si reggae-roots.

www.general-levy.com/

www.facebook.com/generalevy

www.myspace.com/generalevy

www.xrayproduction.com