BestMusic.ro » Concerte » GIANNA NANINNI revine la Bucuresti in aprilie 2017

GIANNA NANINNI revine la Bucuresti in aprilie 2017

GIANNA NANINNI revine la Bucuresti in aprilie 2017
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
27 Aprilie 2017 // - LEI

 Gianna Naninni revine la Bucuresti pe 27 aprilie 2017 la Sala Palatului din Bucuresti. La opt ani distanta de la primul sau concert in Romania, ea revine pe scena Capitalei cu un spectacol Best-of. "HITSTORY Tour" include cele mai populare piese ale sale din toate cele 26 de albume lansate pana acum de-a lungul carierei. Gianna Naninni si-a facut numele cunoscut in intreaga lume dupa showul din ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de Fotbal din 1990. "Un'estate ITALIANA" este in continuare unul dintre cele mai cunoscute imnuri ale microbistilor din intreaga lume. Un eveniment organizat de Balkan Entertainment Company. 

Gianna Nannini s-a nascut in Siena, pe 14 iunie 1956. Este sora mai mare a fostului pilot de Formula 1 Alessandro Nannini. A studiat pianul si compozitia la Milano, la sfarsitul anilor 70 si a obtinut o diploma in filosofie de la Universitatea din Siena, in 1994. Un an mai tarziu, participa la un protest organizat de Greenpeace la ambasada Frantei din Roma, impotriva deciziei guvernului francez de a continua experimentele nucleare de la Mururoa. A visat intotdeauna sa devina mama, dar abia la 57 de ani se naste fiica sa, Penelope. "A fi mama este divin, te simti ca o zeita, iti da putere, iti ridica spiritul si toate problemele din trecut devine nesemnificative", spune artista.

Viata de familia si maternitatea nu vor insemna retragerea sa din cariera muzicala, chiar opusul. "Sunt norocoasa sa am studioul chiar langa casa mea, asa ca poate fi productiva cand trebuie si sa fiu si o mama buna in acelasi timp".

Ultimul spectacol Gianna la Bucuresti in 2008 a fost sold-out, un semnal pentru fanii artistei pentru a-si cumpara din timp biletele la „HITSTORY TOUR LIVE”.