BestMusic.ro » Concerte » Gigel - supershow pe 2 aprilie la Happy Cinema

Gigel - supershow pe 2 aprilie la Happy Cinema

Gigel - supershow pe 2 aprilie la Happy Cinema
Happy Cinema, Bucuresti
02 Aprilie 2017 // 29 Lei LEI

Hohotele explozive de ras, muzica, dansul, emotia si bucuria sensului adanc imbracat in gluma desteapta sunt ingredientele acestui one-man show eveniment in care Gheorghe Ifrim, unul dintre cei mai iubiti actori ai generatiei actuale, vorbeste despre sine, despre noi si despre cateva dintre legendele care ne-au imbogatit viata in ultima jumatate de secol.

Suntem purtati cu nemasurat umor, multa autoironie si o surprinzatoare tandrete de la Michael Jackson la Pavaroti, de la Dan Spataru la Gheorghe Dinica, de la Demi Moore la doamna Tora Vasilescu, de la Gheorghe Cozorici la Toma Caragiu si la multe alte nume mari ale scenei romanesti. Totul se intampla simplu si adevarat, pornind de la reperele unei biografii concrete, cum am fi putut avea oricare dintre noi. Sau, cine stie, poate nu chiar oricare.

DURATA: 80 minute

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.