BestMusic.ro » Concerte » Golan Symphonic

Golan Symphonic

Golan Symphonic
Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
14 Septembrie 2018 // 49 LEI

Se intampla din nou: Golan Symphonic. 14 Septembrie 2018. Arenele Romane.

A 3-a ediie consecutiva a evenimentului concept nascut la intalnirea dintre acordurile clasice i muzica electronica adauga un nou capitol in istoria unor live-uri ce merg dincolo de experiena unui simplu concert.

Anul trecut, cei peste 60 de muzicieni de pe scena au creat alaturi de 5.000 de oameni din Arene o simfonie de stari, sunete i lumini, generand o atmosfera greu de uitat. Anul acesta Golan Symphonic duce lucrurile (i) mai departe: un nou line-up din care primul invitat anuntat sunt blegienii de la @Stavoz, un set divers i upgrade-uri care abia ateapta sa fie descoperite vor contribui la o experiena care incearca de fiecare data sa ii depaeasca limitele.

Ca orice poveste care merita spusa aceasta a treia ediie va marca i incheierea unui ciclu – dupa concertul de din aceasta toamna Golan Symphonic se va retrage in culise pentru o vreme, cat sa mai adauge noi capitole istoriei sale de pana acum.

Povestea de pe 14 Septembrie de la Arenele Romane, insa, o (re)scriem impreuna.

Biletele sunt disponibile online dupa cum urmeaza:

35 lei - intre 27 Iunie i 19 Iulie in limita a 1000 de bilete 

49 lei - intre 19  Iulie i 14 August 

65 lei - intre 14 August i 13 Septembrie

79 lei - in ziua evenimentului i la intrare

Evenimentul este +18 ani.

Partenerii meida care susin Golan Symphonic sunt: Radio Guerrila, UTV , Zile i Nopi, Infomusic, iConcert, Noizz.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D