BestMusic.ro » Concerte » GREUCENI N'CONCERT pe 11 aprilie la Beraria H

GREUCENI N'CONCERT pe 11 aprilie la Beraria H

GREUCENI N'CONCERT pe 11 aprilie la Beraria H
Beraria H, Bucuresti Soseaua Kiseleff nr.32
11 Aprilie 2017 // 35-75 Lei LEI

O tara intreaga ii cunoaste drept legende vii, maestri si monstri sacri ai muzicii romanesti, dar nimeni nu i-a vazut pana acum cantand impreuna pe aceeasi scena.

Pe 11 Aprilie, la Beraria H, ai ocazia rara de a-i vedea in premiera pe Greuceni N’Concert, un super group format din cei mai buni instrumentisti romani impreuna cu doua voci de exceptie.

Componenta grupului: Ovidiu Lipan tandarica (TOBE), Marian Cleante (VIOARa), Alex Musat (CHITARa), Marius Mihalache (tAMBAL), Teo Boar (CHITARa), Nashu (TOBE), Relu (CLARINET), Iulian Vrabete (BASS), Vlady Cnejevici (CLAPE), Paula Seling (VOCE), Bodo (VOCE).

La 20:00 te asteptam cu masa pusa, iar de la 22:00 cu spectacolul pe scena.

 

Bilete:

75 LEI - Cat. A - in fata scenei cu loc la masa

45 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masa

35 LEI - Cat. C - partile laterale cu loc la masa

Pentru acest eveniment rezervarile se preiau doar dupa achizitionarea biletelor.

Rezervarile se fac la:

- FORMULARUL DE MAI SUS

- 0725 345 345 (in cazul in care linia este ocupata trimiteti un SMS cu numele si noi vom suna inapoi in cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

- vreau@berariah.ro

 

Prezentarea protagonistilor:

Ovidiu Lipan tandarica este un artist desavarsit, fiind recunoscut ca unul dintre principalii protagonisti ai rock-ului romanesc. Prin celebrele sale compozitii precum "Natalis", "Margareta" sau "Tango Toledo", acesta a reusit sa se impuna ca reprezentant al genurilor multi-etnice din spatiul romanesc.

Marian Cleante este recunoscut pentru maiestria cu care manuieste vioara, reusind sa-si cucereasca publicul cu cele mai vibrante acorduri.

Alex Musat este un chitarist de blues extrem de talentat care s-a remarcat anul trecut in marea finala de la Vocea Romaniei. Desi se afla inca la inceput de drum, rolul lui printre "Greuceni" este acela de a deschide calea artistilor tineri spre un parcurs propriu si plin de succes in muzica romaneasca.

Marius Mihalache este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati tambalisti romani. Acesta poate interpreta la tambal, intr-un mod impresionant, piese din stiluri muzicale extrem de diferite: de la muzica clasica si folclor, pana la jazz si etno-jazz.

Teo Boar este considerat unul dintre cei mai buni chitaristi din tara si o legenda vie a poprock-ului romanesc.

Claudiu "Nashu" Purcarin bate la tobe inca din anul 1994 si este fost membru al trupei SISTEM, in prezent activand in formatia Nightloosers.

Vlady Cnejevici, fost membru al trupei Compact si actual coleg cu Teo Boar in trupa Pacifica, este unul din cei mai buni claviaturisti romani.

Aurel Mirea (Relu) este leader-ul orchestrei Zuralia, recunoscuti pentru fuziunea originala dintre folclorul romanesc si muzica traditionala Gypsy.

Iulian Vrabete nu este doar basistul trupei Holograf, ci si chitarist, compozitor sau textier al multora dintre hit-urile trupei. Mai mult decat atat, acesta aste cunoscut si ca prezentator al multor emisiuni despre muzica rock.

Paula Seling este cu siguranta una dintre cele mai placute voci ale muzicii romanesti. in anul 2014, a reprezentat Romania in finala Eurovision unde a reusit sa se claseze pe locul 3.

Bodo este solistul si fondatorul trupei Proconsul, prima trupa din Romania care a castigat trofeul "Cerbul de Aur”.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D