BestMusic.ro » Concerte » Hara - Poveste de iarna

Hara - Poveste de iarna

Hara - Poveste de iarna
Cinema Patria, Bucuresti Bd. Magheru, nr. 12-14
12 Decembrie 2013 // 70 LEI

Cinema Patria te invita joi, 12 Decembrie 2013, ora 20:00, la concertul Hara - Poveste de iarna!

 
HARA a luat fiinta in anul 2000 la Cluj-Napoca fiind imediat remarcata datorita creatiilor originale ce combina cu farmec si inspiratie elemente de rock, pop, muzica celtica si folclor romanesc. 
Piese ca “Aiurea”, “Nu-mi pasa”, “Cine”, “Dor de tine”, “Nostalgie (Vara mea)”, “N-ai habar”, “Muro shavo” sau “Totaya ye” au facut si fac in continuare deliciul a zeci de mii de spectatori in tara si peste hotare. 
In anul 2006 trupa lanseaza un proiect special de sarbatori “Marlin Darlin, pais`pe colinde s`o strigatura “ – o culegere de colinde si cantece de Craciun intr-o abordare noua, proaspata pe piata romaneasca, devenind in timp unele dintre cele mai cautate piese muzicale in perioada sarbatorilor de iarna. 
Pe 12 decembrie, la Cinema Patria, HARA va spune o “Poveste de iarna” nespusa inca in Romania. 
Colindele autentice, vesele si imprevizibile, culese cu dragoste de la oamenii muntelui dar si cantecele consacrate ale trupei, alaturi de invitatii speciali, vor dezvalui magia simturilor ce te poarta prin mrejele iernii si ale Craciunului, de la soba bunicii pana la zarva orasului . Lasa-te vrajit de o seara plina de emotie, bucurie, joaca si exuberanta, cu arome de vin fiert, scartait de zapada si multa muzica de imbatat sufletele !
 
Preturi bilete:
Categoria 1: 90 lei
Categoria 2: 70 lei
 
Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).
 Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D