BestMusic.ro » Concerte » Help Me Be A Rockstar: Concert caritabil pentru Patrick-Philip pe 26 ianuarie in Quantic

Help Me Be A Rockstar: Concert caritabil pentru Patrick-Philip pe 26 ianuarie in Quantic

Help Me Be A Rockstar: Concert caritabil pentru Patrick-Philip pe 26 ianuarie in Quantic
Club Quantic, Bucuresti
26 Ianuarie 2017 // 20 LEI

Salut!

Sunt Patrick-Philip, am o luna si cateva zile, si te invit pe 26 ianuarie la concertul pe care parintii mei, impreuna cu prietenii, colegii, mai multi artisti si colectivul Quantic il organizeaza pentru ca eu sa ma fac bine, sa cresc mare, sa-mi fac o formatie mega kick-ass si sa va cant tuturor. 

Din pacate, deoarece sufar de epilepsie si tratamentul normal inca nu functioneaza, boala se manifesta printr-o serie de crize ce nu-mi permit o dezvoltare normala. Singura sansa este o interventie chirurgicala numita "ablatie displazie cerebrala" pe care trebuie sa o fac cat mai repede.

Este vorba de o operatie pe creier care se poate face in Romania doar in sistemul privat de sanatate si costa minim 7500 de euro, la care se adauga si un tratament ulterior, cu costuri inca necunoscute.  

Cum ma puteti ajuta?

Venind la concertul caritabil din Quantic pe data de 26 ianuarie, licitand pe pagina evenimentului pentru merch si collectibles donate de prieteni si artisti, sau donand in conturile : RO67INGB0000999902286092 (Petru Alin Halatiu, ron)sauRO31INGB0000999905832672Cod SWIFT: INGBROBU (Madalina Elena Halatiu, euro) 

In curand va voi anunta line-up-ul si programul concertului. 

Va multumesc si va iubesc, 

Patrick-Philip, 

Viitor Rockstar

 Intrarea la eveniment se face pe baza de donatie 20 ron.

Pagina de Facebook a evenimentului
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D