BestMusic.ro » Concerte » Hibernalul de Chitara: Concert "Alquimia" la Biblioteca Nationala a Romaniei

Hibernalul de Chitara: Concert "Alquimia" la Biblioteca Nationala a Romaniei

Hibernalul de Chitara: Concert
Biblioteca Nationala a Romaniei, Bucuresti Bulevardul Unirii, nr. 22
15 Decembrie 2012 // intrare libera LEI

Sambata, 15 decembrie 2012, ora 19.00: concert ALQUIMIA la Biblioteca Nationala Bucuresti (sediul nou). Intrare libera.

Seara de muzica flamenco. In prima parte: recital Tiberiu Gogoanta (guitarra flamenca de concierto). In partea a doua: recital Pilar Diaz Romero (cante, palmas, baile) si Tiberiu Gogoanta (guitarra).

Traditia Hibernalului de Chitara de la Biblioteca Nationala continua in acest an cu o noua editie. Din 10 noiembrie si pana in 22 decembrie 2012, acordurile de chitara vor incalzi spatiul impunator al Atriumului central din noul sediu al Bibliotecii Nationale, intr-un periplu muzical presarat cu popasuri de lectura si cultura.

Nikos Kazantzakis punea candva, cu un susur de bucurie, urmatorul refren vesel in deschiderea unei opere de-ale sale: “Salutare, omule, biet cocosel jumulit cu doua picioare! E foarte adevarat, nu te lua dupa altii: daca nu canti in zori, nici soarele nu rasare!” Asadar, oameni buni, intre 10 noiembrie si 22 decembrie va asteptam sa veniti, sa ne incalzim si sa cantam impreuna, la Biblioteca Nationala.

 

Tags: concert world music concert flamenco

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram