BestMusic.ro » Concerte » Horia Brenciu - Sunt cine vreau sa fiu!

Horia Brenciu - Sunt cine vreau sa fiu!

Horia Brenciu - Sunt cine vreau sa fiu!
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
18 Decembrie 2019 // 100-200 LEI

 Spectacol extraordinar Horia Brenciu - Sunt cine vreau sa fiu - Sala Palatului, 18 Decembrie, ora19.30. In ‘89 aveam 17 ani

Aceste randuri, pe care le scriu acum, nu aveau loc fara acel an... La fel si prezenta mea in Bucuresti, la fel si cariera mea. Familia mea, orchestra mea, albumele mele, emisiunile la care am participat, oamenii pe care i-am cunoscut, drumurile pe care le-am facut, concertele la care am participat, toate astea si inca multe altele care ma inconjoara si la care tin nu apareau in viata mea fara evenimentul din 1989, caruia i-am spus: REVOLUTIE. 

Atunci, am cunoscut libertatea, un concept pe care de #30ani incerc sa il inteleg si sa ma bucur de el in cel mai onest si uman mod cu putinta.

Hai sa ne bucuram de libertatea celor #30ani. 

Astazi sunt cine vreau sa fiu.

Hai sa ne bucuram de muzica, de prietenie, de iubire si de un spectacol. La #30ani de libertate. La Sala Palatului pe 18 decembrie ora 19.30.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului, statia de metrou Unirii 2, precum si online pe vandbilete.ro, eventim.ro, blt.ro, iabilet.ro, myticket.ro si entertix.ro, bilete.salapalatului.ro.

Biletele se achizitioneaza numai din punctele mai sus mentionate care sunt recomandate de catre societatea organizatoare pentru a se evita cumpararea unor falsuri, si nu de pe site-uri precum olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. In cazul in care, totusi, s-au achizitionat biletele si din alte puncte decat cele agreate, va rugam insistent sa sunati la numerele de telefon de mai jos pentru a verifica autenticitatea lor inainte de ziua spectacolului.

Informatii : 0722 408 143, 0745 171 770

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D