BestMusic.ro » Concerte » Hunedoara: Concert VAMA NECONVENTIONAL la Castelul Corvinilor

Hunedoara: Concert VAMA NECONVENTIONAL la Castelul Corvinilor

Hunedoara: Concert VAMA NECONVENTIONAL la Castelul Corvinilor
Hunedoara
31 Iulie 2021 // 49-79 LEI

 In Pandemie am descoperit o noua Romanie. In Pandemie am urcat din nou pe munti, am facut ture lungi de bicicleta, ne-am cazat in gospodarii si pensiuni, am iesit cu barca pe mare, am batut mii de kilometri in toate vacantele si weekend-urile in care am putut sa fugim din Bucuresti.

Asa ne-am gandit sa facem un turneu national in locatii urbane NECONVENTIONALE, unde vom crea COMUNITATI de o zi. Vrem sa activam comunitatile locale din diverse domenii in fiecare oras si sa-i aducem langa noi ca sa oferim publicului o experienta dincolo de muzica.

Acces ora 16, Showul incepe la ora 21:00

Ne propunem mai mult decat un turneu VAMA ne propunem o experienta care sa lege oamenii nu doar prin muzica, ci prin diversitatea activitatilor de pana la concert.

Tudor Chirila : “In ultima vreme oamenii vor sa traiasca din plin si sa amestece experientele. Si e normal dupa atatea restrictii, sa vrei sa traiesti totul. Sa vrei sa fii in toate locurile si sa experimentezi mai multe stari la un loc. Si noi simtim nevoia asta. Si atunci ne-am zis sa incercam mai mult decat un turneu cu zece concerte, sa oferim oamenilor muzica noastra in spatii frumoase unde se pot crea comunitati de o zi. Spatii in care oamenii sa se intalneasca, sa se racoreasca, sa vorbeasca, sa cumpere o carte, sa bea o cafea buna sau sa se tolaneasca la umbra si sa nu faca nimic pana la concert. Ne e dor sa cantam, dar mai mult decat asta sau poate la fel de mult ne e dor sa vedem oamenii impreuna bucurandu- se de o zi cu diverse activitati si sa fim alaturi de ei. Asa ca muzica noastra a devenit un pretext pentru VAMA NECONVENTIONAL.”

In total vor fi puse in vanzare 2000 de bilete pe fiecare din cele 10 locatii ale turneului. Conform normelor in vigoare date de autoritatile romane, evenimentul este disponibil atat pentru fanii vaccinati cat si pentru cei care pot prezenta un buletin de testare rapida efectuat in zia evenimentului sau un test PCR cu rezultat negativ in ultimele 72 de ore. Acestia trebuie sa vina cu certificatele de vaccinare/ testare  printate. Eventualele modificari legislative vor fi comunicate ulterior de catre organizatori. Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar sa fie posesori ai unui bilet valabil si pot intra la concert. 

Vama este formata din Tudor Chirila - voce, Eugen Caminschi - Chitara, Gelu Ionescu - claviaturi, Lucian Clopo - tobe, Dan Lucian - bas

Evenimentul este organizat de Agentia de Vise. Partenerii media sunt PRO TV Plus, KISS FM si REPUBLICA, iar comunicarea este asigurata de agentia The Plan Communication.

Vama este una din trupele care s-a reinventat constant in timpul pandemiei si a produs continut de top prin canalele de social media: Absolvirus - petrecerea online pentru absolventii de liceu si facultate care nu au beneficiat de un banchet in 2020, VAMAFEST - primul festival digital al unei trupe din Romania, un maraton de muzica si educatie care s-a intins pe doua zile, si Vama deschide Vama - un dublu concert la apus si rasarit care s-a remarcat prin calitatea productiei si directia cinematografica, unic in peisajul muzical de streaming, cu 3200 de bilete vandute online.