BestMusic.ro » Concerte » Iasi: Concert E.M.I.L. - 20 de ani

Iasi: Concert E.M.I.L. - 20 de ani

Iasi: Concert E.M.I.L. - 20 de ani
Bulevardul Ștefan cel Mare nr.14, et. 2, Iași, Iasi
29 Mai 2020 // 30-50 LEI

 E.M.I.L. sarbatoresc 20 de ani de activitate: concert aniversar la Iasi pe 29 mai

Sambata, 29 mai, trupa E.M.I.L. continua turneul aniversar de 20 de ani la Iasi. Concertul va avea loc in Bar B2 (bd. Stefan cel Mare nr. 14, et. 2) dupa ora 21:00. Biletele se gasesc in avans pe www.iabilet.ro si in reteaua de distributie IaBilet si costa 30 de lei (earlybird – numar strict limitat) sau 40 de lei (presale). In limita stocului ramas, la intrare biletele vor costa 50 de lei.

"Au trecut 20 de ani de cand s-a auzit prima oara in sala de repetitii "Copacii Infloriti", de cand pe o canapea, intr-o sufragerie, pe o chitara sparta si cu corzi ruginite, se faceau primele acorduri de la „Pisica" sau de cand ne gandeam ca vine vara si trebuie o melodie despre bere rece la terasa si a iesit Vara-Vara.

Mai exact, in februarie-martie 2000 ne strangeam la Barbu acasa, unii de prin fata blocului, altii de pe la alte trupe destramate, ascultam ore in sir cd-uri cu Mad Caddies, Sublime, Green Day si rupeam chitara in doua.”

„Nici nu stim cum dintr-odata ne-am trezit prin cluburi sau pe la festivaluri.

Da, de atunci au trecut 20 de ani, am cunoscut mii de oameni, am avut concerte memorabile si in sens pozitiv, dar si in sens negativ, am plecat la plimbare prin tara, dar de cateva ori si in afara ei.

Asa ca pe 29 mai 2020 te asteptam la Bar B2 din Iasi sa sarbatorim alaturi de tine jumatate din viata noastra!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

 
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D