BestMusic.ro » Concerte » Implant Pentru Refuz - Backyard Acoustic Season 2020

Implant Pentru Refuz - Backyard Acoustic Season 2020

Implant Pentru Refuz - Backyard Acoustic Season 2020
Expirat Halele Carol, Bucuresti Strada Doctor Constantin Istrati 1
19 August 2020 // 60-80 LEI

 Da, se intampla! Se canta din nou.

Va fi complet altfel. Va fi cum nu s-a mai cantat pana acum. Va fi doar cum poate fi mai safe in conditiile exceptionale de azi si respectand tot ceea ce trebuie respectat. Va fi o experienta complet noua, pentru voi, pentru noi si pentru trupa. Iar concertul, asa cum va fi de acum, va fi cu adevarat intim.

Dar cel mai important e ca va fi. Si ne poti crede ca va fi cum nu te astepti sa fie. Asa ca, te rugam, citeste informatiile pana la final. Schimbam putin regulile jocului, impartim trupa, cum si noi suntem nevoiti sa fim separati. Si am vrea sa stii toate regulile cat mai de la inceput.

Saptamanal, miercurea, din 1 iulie, seria de concerte open air cu artisti locali din zona alternative – Backyard Acoustic Season – se reinstaleaza in terasa de la Expirat, la initiativa Overground Music, intr-un format reconsiderat si adaptat situatiei si locului, renuntand la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrans – aproximativ 100 dintre voi per reprezentatie.

• Trupa va concerta fara scena, iar pe membri ii vei gasi in diferite locuri din terasa

• Am optimizat spatiul din terasa in asa fel incat toate locurile sa aiba vizibilitate la cel putin o parte din membrii trupei – de la unele dintre ele vei vedea tot, de la unele mai putin, iar acest lucru se va reflecta in pretul biletului. Vei auzi tot de oriunde stai si vei auzi bine.

• Te vei bucura de experienta de la locul tau la masa, predefinit, pe care ti-l vei putea alege atunci cand cumperi biletul. Nu vor exista bilete in picioare sau fara loc. Mesele vor fi distantate conform normelor in vigoare. Te rugam insistent sa nu muti mesele si scaunele.

• Biletele se vor putea achizitiona pe pachete cu locuri la masa/high chairs de 4, 3 sau 2 persoane. Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, asa ca te incurajam sa faci din Backyard-urile de azi o experienta de grup.

• Vom respecta cu strictete orele de open doors si orele de incepere si incheiere a concertului, asa ca te rugam mult sa ajungi la timp pentru a ne ajuta sa gestionam in siguranta fluxul de acces, procedurile de dezinfectare si igienizare a spatiului si programul de eveniment.

• Te rugam sa respecti la randul tau toate normele in vigoare, sa porti masca si sa respecti distanta de minim 1.5 metri atunci cand esti la acces, la bar sau in spatiile comune si sa ai grija de tine si de cei din jur.

• Te rugam sa fii alaturi de noi. Depunem un efort comun pentru repornirea industriei live. Prezenta ta la un Backyard inseamna mai mult, acum, decat a insemnat vreodata. Vom face tot ce putem ca experienta sa fie una cat mai buna in conditiile date. Si suntem siguri ca pe parcurs, va fi din ce in ce mai bine.

Pe 19 august Implant pentru Refuz revin pe scena Expirat Halele Carol cu specialul si surprinzatorul lor concert Acustic.

Albumul Acustic Implant Pentru Refuz (Live@Unirii 5) a luat fiinta in toamna anului 2015, cand am fost invitati sa sustinem un concert acustic in gradina de la Unirii 5, din Timisoara. Am cantat piese care pentru noi inseamna foarte mult si pe care am vrut sa le oferim publicului intr-o alta nuanta. A fost o experienta fantastica atat pentru noi, cat si pentru cei prezenti la concert.

In 2016 am impartasit experienta cu un turneu acustic. Pentru ca experienta sa fie unica si personala, in fiecare locatie din orasele in care am fost in acest turneu, am interpretat piesa Apus diferit, alaturi de un talent local care si-a imprimat propria personalitate pe melodie. A fost o experienta unica de fiecare data si cu siguranta o experienta unica veti impartasi alaturi de noi si alaturi de invitatii nostri speciali.

In 2020 Implant Pentru Refuz celebreaza 25 de ani de activitate concertistica. Din 1995 pana in prezent, Implant Pentru Refuz a lansat 9 albume, fiecare album reprezentand trepte evolutive ale traseului muzical al trupei. Implant pentru Refuz a evoluat de-a lungul celor peste 25 de ani de existenta printr-un sunet mereu proaspat, cu o muzica pe deopotriva sensibila si plina de energie.

Implant Pentru Refuz Acustic inseamna:

Octavian “Vita” Horvath – voce;

Valentin “Freaky”Popescu – chitara & voce;

Razvan “Meshu” Nicov – chitara;

Alexandru Hera – tobe

Stefan „Pista” Czifrak – bass

and special guests

Biletele vor putea fi achizitionate exclusiv prin intermediul iaBilet.ro incepand de vineri, 7 august 2020 la ora 12:00pm EEST.

Categoriile de bilet si preturile sunt urmatoarele:

• SE VEDE TOT SI SUNTEM 4 (4 x bilete la 80 lei si locuri la masa in zona cu vizibilitate buna) – 320 lei

• SE VEDE TOT SI SUNTEM 2 (2 x bilete la 80 lei si locuri la masa in zona cu vizibilitate buna) – 160 lei

• NU SE VEDE CHIAR TOT SI SUNTEM 4 (4 x bilete la 60 lei si locuri la masa in zona cu vizibilitate redusa) – 240 lei

• NU SE VEDE CHIAR TOT SI SUNTEM 3 (3 x bilete la 60 lei si locuri la masa in zona cu vizibilitate redusa) – 180 lei

Urmariti cele mai noi informatii despre seria de concerte pe paginile de Facebook Backyard Acoustic Season sau Overground Music.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D