BestMusic.ro » Concerte » "Inimioara cu dor mult" Lavinia Goste si Marius Zorila alaturi de Orchestra Nationala Valahia

"Inimioara cu dor mult" Lavinia Goste si Marius Zorila alaturi de Orchestra Nationala Valahia

Europe
01 Decembrie 2020 // 22 LEI

 Lavinia Goste impreuna cu Marius Zorila va invita cu emotie in suflet la un eveniment extraordinar de celebrare a folclorului romanesc „Inimioara cu dor mult” in data de 1 Decembrie 2020, de ziua Nationala a Romaniei.

Avand in vedere perioada grea prin care trecem, Lavinia Goste si Marius Zorila, acompaniati de Orchestra Nationala Valahia vor sustine primul concert online de muzica populara din Romania.

Concertul „Inimioara cu dor mult” , organizat si promovat de SPRINT MUSIC, promite folclor autentic, costume traditionale, versuri stravechi acompaniate de un sound actual, un eveniment exceptional in care folclorul romanesc va fi celebrat la rang de arta.

Lavinia Goste, una dintre cele mai indragite interprete de folclor, este considerata una dintre vocile care promoveaza la nivelul cel mai inalt folclorul si fara indoiala, v-a marca istoria cantecului romanesc. Cu un timbru vocal exceptional, poate trece cu usurinta de la piese traditionale romanesti la piese canto clasic sau la romante, ajungand prin multa munca un etalon in muzica populara si un artist desavarsit.

Nascuta la Satu Mare, absolvit Academia de muzica „Gheorghe Dima“ din Cluj-Napoca,sectiunea canto,insa a ales sa-si reprezinte radacinile si neamul prin folclor,dintr-o nemasurata iubire de semeni.

Pornind de la materialele etnografice si folclorice existente, Lavinia, ca un adevarat culegator de folclor, le-a imbogatit cu texte pastrate de batranii satului pe cale orala, dandu-le o aura moderna, pastrand insa filonul autentic traditional si contribuind la paginile moderne ale istoriei folclorului romanesc.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D