BestMusic.ro » Concerte » Iubim 2ROTI: 26 - 28 mai la Club Quantic

Iubim 2ROTI: 26 - 28 mai la Club Quantic

Iubim 2ROTI: 26 - 28 mai la Club Quantic
Club Quantic, Bucuresti
26 Mai 2017 - 28 Mai 2017 // 40 Lei LEI

Free Riders are placerea sa va invite in perioada 26 - 28 Mai la cea de-a cincea editie iubim 2ROTI. Si anul acesta gazda ne va fi CLUB QUANTIC (Sos. Grozavesti, nr. 84, fost Ecran Club).

Ca de fiecare data, v-am pregatit trei zile de distractie cu multa muzica buna, traditionalele parade ale Motociclistilor si Biciclistilor, Drive Test, Cursuri de Pilotaj si de Prim Ajutor, Concursuri cu premii si multe alte surprize. si, daca tot pastram traditia, Master of Ceremony va fi acelasi inegalabil Cristian Hrubaru (Rock FM), responsabil de cuvinte, extrageri de premii si intretinerea bunei dispozitii.

Cargo, Cristi Minculescu & Iris, Trooper, ZOB, Krypton, Ska-nk, Altar, Recycle Bin, Scarlet Aura, Magica, Sanctuar, Wildside, Magazinu ‘51, Am fost la munte si mi-a placut + TBA, se vor ocupa de buna dispozitie. 

Pentru ca ne-am gandit ca distractia trebuie sa fie continua, Vineri si Sambata ramanem la after party pana tarziu spre dimineata.

Vom reveni in curand cu detalii despre programul paradelor si al celor 3 zile de concerte. Asa ca tineti aproape si urmariti-ne pe paginile de facebook https://www.facebook.com/iubim2roti,  https://www.facebook.com/freeriders.ro, pe sit www.iubim2roti.ro si pe pagina evenimentului.

Condusi de pasiune, uniti de doua roti!

Pret abonament presale: 40 lei

Abonamentele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.