BestMusic.ro » Concerte » Jazz in the Park

Jazz in the Park

Jazz in the Park
Cluj Napoca
02 Septembrie 2021 - 05 Septembrie 2021 // 40-300 LEI

 Va fi Jazz in the Park 2021 cu: Fatoumata Diawara, José James with special guest Taali, Dominic Miller, Fanfare Ciocarlia, hania rani, Luiza Zan, Alexandrina Hristov, Nik Bärtsch, Marco Mezquida Music, Taraf de Caliu, JazzyBIT, Moonlight Breakfast, MÖRK, Rotem, Ron Minis, Balkan Taksim, Bigg Dimm a'Band, Sorin Zlat Trio, A-C Leonte, ARCUS TRIO, Beats-Remedy, Taraful de la Varbilau, Essential Notes, Teodor Pop, Rubié, Bogdan Vaida, Habibi Funk DJ Set, Kornelia Binicewicz DJ Set, Vinyl, Rum, Tapas & Wine: Dodo, Bully, Puiu, UFe, Karak, IORGA in 2-5 septembrie.

Jazz in the Park: Prolog

Ce inseamna Jazz in the Park pentru noi

Timp de sapte ani, la inceputul fiecarei veri, Clujul a respirat JAZZ.

Timp de sapte ani, Parcul Central, inima orasului Cluj-Napoca, a fost locul in care ne-am intalnit cu oameni de peste tot din tara pentru a ne bucura impreuna de jazz de toate felurile, cantat pe scene aflate pe aleile parcului sau ascunse printre copaci. Am dansat impreuna, ne-am imbratisat prietenii, am stat de povesti la un pahar de vin sau de bere rece, ne-am relaxat in hamace sau pe paturi si am ascultat multa muzica buna.

Timp de sapte ani, alaturi de alti zeci de mii de oameni, ne-am creat o multime de amintiri, care de care mai frumoase.

Nu ne sta in fire sa ne oprim dupa sapte ani care ne-au ajutat sa acumulam atat de multe lectii importante, atat de multe amintri pretioase si sa invatam sa confruntam orice provocare. Fiindca, la urma urmei, suntem organizatori de evenimente, iar Jazz in the Park, mai mult decat un festival, este stilul nostru de viata. Si, in timp ce munca pe care o facem de atata timp se invarte in jurul lui si depinde de el, stim ca si sufletul unei comunitati pulseaza prin evenimentele pe care le organizam.

Jazz in the Park si-a gasit casa in Parcul Central din Cluj-Napoca timp de sapte ani. A fost cuibul nostru, iar relatia festivalului cu membrii comunitatii a devenit din ce in ce mai stransa si mai frumoasa cu fiecare editie. Ne e dor de Parc asa cum ne e dor de voi si de-abia asteptam sa ne intoarcem acasa. Insa contextul actual impune o schimbare si, pentru ca nu mai putem aduna un oras intreg in Parc, ne-am hotarat sa ducem festivalul in tot orasul si spiritul din Parcul Central odata cu el. Vom face Jazz in the Park In Tot Orasul.

Va invitam sa ne fiti alaturi. Avem nevoie de voi, publicul nostru. Voi sunteti principala noastra motivatie. Fiindca atunci cand simtim ca avem sprijinul comunitatii in spate, suntem mai hotarati ca niciodata sa dam tot ce avem mai bun si sa crestem prin munca noastra. Asa ca haideti sa descoperim impreuna editia a VIII-a a Jazz in the Park, o editie IN TOT ORASUL! 

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.