BestMusic.ro » Concerte » JFB - Sound Fusion

JFB - Sound Fusion

JFB - Sound Fusion
Fabrica, Bucuresti
08 Aprilie 2017 // 25 Lei LEI

Dharma Creative, continua seria evenimentelor „Sound Fusion” unicat in Romania. Dupa Psychofreud si Benny Page, aduce in prin plan din nou o seara dedicata muzicii cu bass de calitate, condimentata cu cultura turntable si un line-up de prim rang ce duc enterteinment-ul muzical, la alt nivel !

JFB [ Brighton UK ]

3 x UK DMC Champion

www.facebook.com/turntablistdj

www.youtube.com/user/BATTLEJAM

https://soundcloud.com/jfbdj

JFB este unul dintre putinii artisti si DJ/ Turntable-ist ce imbina tehnica sa de mixat beat-uri cu abilitatea de a jongla cu usurinta intre stiluri. De asemenea atunci cand te astepti mai putin, JFB preia rolul de DJ, iar piesele alese de catre acesta starnesc o adevarata frenezie pe ringul de dans. 

JFB trece perfect de la Drum and Bass la Dubstep, Hip Hop, Funk, Electroswing, Ghetto Funk si nu numai facandu-l unic in sfera muzicala internationala. 

Cu remix-uri de la Fatboy Slim si multe releas-uri si compilatii la case de discuri precum Hospital records, Ministry Of Sound, Rat Records, Skint Records, Jungle Cakes, Ghetto Funk etc, stilul lui JFB continua sa cucereasca publicul inca de la prima sa aparitie.

In concluzie lasati pe mana sa doua platane si un mixer, iar rezultatul va fii cel putin spectaculos. 

 

SOUND FUSION 

Dub  Reggae  Hip Hop Drum and Bass Dubstep

Este un concept care intersecteaza mai multe stiluri muzicale, principalele fiind reggae si drum and bass.

 

DJ SNOW Drum and Bass

www.mixcloud.com/DjSnow

www.facebook.com/djsnowofficial

DJ SNOW este un pionier al drum&bass-ului in Romania. In cei 15 ani de activitate a impartit scena cu nume mari ale drum&bass-ului si muzicii electronice: Andy C, Pendulum, Wilkinson, Chase & Status, Camo & Krooked, Sub Focus, Noisia, Sigma, Metrik, TC, Ed Rush, DC Breaks, Calyx & Teebee, Matrix, Zinc, Borgore, Fresh, Black Sun Empire, Bad Company UK, Storm, Adam F, Marcus Intalex, Aphrodite, Bailey, Future Prophecies, Loxy, Commix si multi altii.

 

DJ UNDOO

www.djundoo.ro 

https://www.facebook.com/DjUndoo/ 

https://soundcloud.com/dj-undoo 

DJ UNDOO este un DJ si producator roman cu o reputatie pentru depasirea limitelor obisnuite. A scris istorie in muzica hip-hop de-a lungul unei cariere de peste 15 ani care cuprinde un Mix-tape, 2 albume solo, un album de instrumentale si 10 albume in colaborare, multe featuring-uri si o serie lunga de evenimente live. De asemenea, am performat pe aceeasi scena si cu alti numerosi artisti straini precum: Dj Premier, Grand Wizzard Theodore, Rob Swift, Wu-Tang Killa Beez, Phi Life Cypher

 

LADY RAIZAH [ Dharma Creative ]Ragga Drum and Bass

https://www.facebook.com/LadyRaizah.Dj

https://www.mixcloud.com/LadyRaizah

 

CHESARION [ Blazing Vibez ] Reggae Dancehall Jungle

https://www.facebook.com/Chesarion

https://www.mixcloud.com/BlazingVibez 

 

MEETSA  Drum and Bass

https://www.facebook.com/meetsa170/ 

 

Dancehall Tradition [ Vinyl Showcase]  Roots Reggae

https://soundcloud.com/dancehalltradition 

https://www.facebook.com/DancehallTradition/ 

 

Metafore & Delir  AfterParty

 

Visuals! VJ VLC

https://www.facebook.com/vjvlc/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.