BestMusic.ro » Concerte » Jurjak - lansare de videoclip pe 17 mai la Expirat Halele Carol

Jurjak - lansare de videoclip pe 17 mai la Expirat Halele Carol

Jurjak - lansare de videoclip pe 17 mai la Expirat Halele Carol
Expirat Halele Carol, Bucuresti
17 Mai 2017 // 20 Lei LEI

Regizorul si muzicianul bucurestean George Petrosel aka Jurjak, lanseaza un nou single cu videoclip - „Timp de Iubit”. In noiembrie anul trecut, Jurjak si-a lansat primul album oficial „Lemon Blues” cu influente blues, electro, psihedelic si rock.

Albumul a fost prezentat live alaturi de Daniel Olteanu - tobe (mix si master), Narcis Axinte - bass, Dan Minel Stoica - chitara, George Petrosel - voce si chitara.

„Totul a inceput in 2005, cand m-am apucat sa bat toba alaturi de K-Gula si Confusion, prima trupa de hip-hop live din Romania. Am absolvit Dreptul insa mi-am dat seama ca nu as putea sa practic aceasta profesie pentru ca nu mi se potriveste. In urma unei calatorii peste ocean, am citit multa poezie si am inceput sa scriu versuri. Asa mi-am descoperit latura creativa si am decis sa ma inscriu la Facultatea de Film. Avand ritmul in sange si ureche muzicala, cu o chitara, o clapa si cateva notiuni de teorie muzicala, am inceput sa-mi transform gandurile in sunete.” (Jurjak)

Soapte: https://www.youtube.com/watch?v=grCodlxdO20 

Future Ex: https://www.youtube.com/watch?v=5448FFJ-rs0 

Un Minut: https://www.youtube.com/watch?v=F7w-382skNc 

 

Facebook: https://www.facebook.com/mrjurjak 

Soundcloud: https://www.soundcloud.com/jurjak

YouTube: https://www.youtube.com/user/JurjakVEVO

 

RSVP: https://www.facebook.com/events/1336832086352338

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.