BestMusic.ro » Concerte » KEMPES canta pe 8 august in Club Quantic

KEMPES canta pe 8 august in Club Quantic

KEMPES canta pe 8 august in Club Quantic
Club Quantic, Bucuresti
08 August 2020 // 80-90 LEI

 Desi ne confruntam cu o situatie nemaintalnita, restrictii, reguli peste reguli, locuri limitate, se pare ca "setea" de concerte live nu se poate potoli cu una cu doua. Am pus la vanzare concertul Kempes si in timp foarte scurt s-au epuizat biletele.

Multi dintre voi nu ati apucat sa va luati bilete si ne-ati cam certat, asa ca impreuna cu trupa am decis sa mai facem un concert, astfel incat, KEMPES sa va cante si incante pe cat mai multi dintre voi.

Asadar, Kempes SI pe 8 august in Gradina de Vara Quantic

Ovidiu Ioncu “Kempes”, vocea etalon a rockului romanesc, este fondatorul si liderul trupei KEMPES.

In perioada 1989-2003 a contribuit definitiv la cresterea si succesul trupei Cargo, fiind recunscut de toti iubitorii de muzica rock pentru vocea sa puternica si mare cat o catedrala. O perioada buna de timp, destinul lui Kempes ia o turnura neasteptata.

La ceva timp de la revenirea in tara KEMPES inregistreaza albumul "Regasire", lansat pe 28 martie 2015 la Bucuresti, si astfel vocea lui Ovidiu Ioncu Kempes continua sa incante si astazi rockerii din Romania, cu un heavy metal de inalta clasa.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D