BestMusic.ro » Concerte » KIMBRA canta in premiera la Bucuresti

KIMBRA canta in premiera la Bucuresti

KIMBRA canta in premiera la Bucuresti
Club Quantic, Bucuresti
27 Septembrie 2019 // 89-160 LEI
20.09.2019

 Kimbra in Quantic: Program si reguli de acces

 Cunoscuta publicului larg pentru colaborarea cu Gotye pe "Somebody that I used to know" dar si pentru piesele cu zeci de milioane de viewuri precum "Settle Down" sau "Cameo Lover", KIMBRA canta in premiera in Romania a Bucuresti vineri pe 27 septembrie la Quantc Open Air. In deschidere va urca pe scena Lucia.

PROGRAM:

19:00 - OPEN DOORS

19:30 - Lucia

20:30 - Kimbra

REGULI DE ACCES

Accesul in zona de concert Opean Air Quantic se va face cu incepere de la ora 19:00 iar concertele incep la ora 19:30. 

Accesul va fi permis pana la finalul concertului, astfel puteti veni la orice ora doriti sa va vedeti trupele preferate.

Accesul se face dinspre Intrarea Grozavesti ocolind perimetrul zonei de concert si este permis doar in baza unui bilet valid. Avand in vedere ca show-ul va fi in spatiu Open Air, fumatul va fi permis in zona de concert. 

Normele de siguranta le gasiti mai jos

INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase

- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul locatiei.

- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la concert.

OBLIGATIILE PUBLICULUI

-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor din incinta clubului Quantic

-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;

-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta clubului, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla.

mai mult
18.09.2019

Lucia va deschide concertul Kimbra de pe 27 Septembrie

 Cunoscuta publicului larg pentru colaborarea cu Gotye pe "Somebody that I used to know" dar si pentru piesele cu zeci de milioane de viewuri precum "Settle Down" sau "Cameo Lover", KIMBRA canta in premiera in Romania a Bucuresti vineri pe 27 septembrie la Quantc Open Air.

In deschiderea artistei din Noua Zeelanda va urca pe scena Lucia.

In iunie 2012, Lucia a fost preluata de agentia de management muzical Global Music Management, recent redenumita Global Records , care se ocupa si de managementul artistei Inna. In august 2012, artista a sustinut primul ei concert si a reprezentat muzica romaneasca, pe o scena dedicata in cadrul celei de-a doua editii a festivalului Summer Well.

Cel de-al doilea single al sau, numit „Me Over You”, a aparut tot in luna august si a beneficiat de un videoclip filmat in regia lui Radu Aldea.Stilul interpretativ al Luciei a fost comparat cu cel unor cantarete precum Adele sau Regina Spektor.

Lucia este si o sustinatoare a proiectelor caritabile, iar in 2012 a cantat in cadrul a doua astfel de evenimente: Gala Persoanelor cu Dizabilitati, organizata pe 27 noiembrie de catre ActiveWatch si Fundatia Motivation Romania, in Studioul 3 al TVR, si concertul caritabil UNICEF, ce a avut loc pe 17 decembrie si unde a cantat, alaturi de Smiley si Vunk, pentru copiii vulnerabili din Romania.

Lucia a lansat albumul ei de debut, Silence pe 6 noiembrie 2015. Cel mai recent album, Samsara, pe 13 Aprilie 2018.

Asadar, pe 27 Septembrie ne intalnim cu Kimbra si cu Lucia in club Quantic.

Biletele au urmatoarele preturi:

- presale - Acces General 109 lei, Golden Circle 149 lei

- la acces Acces General 120 lei, Golden Circle 160 lei

Zona Golden Circle se afla in fata scenei si este limitat la 300 de bilete. Se pun in vanzare doar 800 de bilete. Showul are loc in aer liber.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara

Visuals: Dan Basu

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla.

 
mai mult
26.07.2019

KIMBRA canta in premiera la Bucuresti

 Cunoscuta publicului larg pentru colaborarea cu Gotye pe "Somebody that I used to know" dar si pentru piesele cu zeci de milioane de viewuri precum "Settle Down" sau "Cameo Lover", KIMBRA canta in premiera in Romania a Bucuresti vineri pe 27 septembrie la Quantc Open Air (terasa de vara in aer liber a Clubului Quantic din Soseaua Grozavesti 82 - langa metrou Grozavesti - capacitate de 1000 de persoane). Biletele se pun in vanzare pe 26 iulie la ora 10:00 pe iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro iar primele 100 de bilete au pret special.

Kimbra este una dintre cele mai importante artiste din Noua Zeelanda. Castigatoare a doua premii Grammy in 2013 pentru Record of the Year si Best Pop Duo/Group Performance, artista de 29 de ani se pregateste sa lanseze pe 26 Octombrie EP-ul "Songs From Primal Heart, Reimagined". Materialul va contine 4 piese de pe albumul Primal Heart in varianta acustica.

 Cu 3 albume lansate si cu turnee in intreaga lume, Kimbra pastreaza caracteristicile unui show intim in cadrul concertelor sale.

 Cu privire la viitorul EP, artista a declarat ca intotdeauna a dorit un material cu piese acustice prin care sa se departeze de beat-uri si sa simplifice muzica...' Doar voce si chitara' dupa cum spune artista.

 Kimbra, un concept intim, reinventat intr-o seara cu muzica live in care piesele vor fi reduse la chitara, bass si pian.

 Biletele se pun in vanzare pe 26 iulie la ora 10:00 la urmatoarele preturi:

 - earlybird - primele 100 de bilete - Acces General 89 lei, Golden Circle 129 lei (in fata scenei)

- presale - Acces General 109 lei, Golden Circle 149 lei

- la acces Acces General 120 lei, Golden Circle 160 lei

 Zona Golden Circle se afla in fata scenei si este limitat la 300 de bilete. Se pun in vanzare doar 800 de bilete. Showul are loc in aer liber.

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla.

mai multClick pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D