BestMusic.ro » Concerte » Klausenburg Metal Gathering pe 17 noiembrie la Cluj, in Form Space

Klausenburg Metal Gathering pe 17 noiembrie la Cluj, in Form Space

Klausenburg Metal Gathering pe 17 noiembrie la Cluj, in Form Space
Form Space, Cluj Napoca
17 Noiembrie 2017 // 60 Lei LEI

Klausenburg Metal Gathering este un proiect Nomad Events, in colaborare cu partenerii lor, materializat sub forma unui eveniment de lunga durata, care are ca scop aducerea pe scena metalului din Cluj Napoca atat formatii cu nume mari din Europa, cat si formatii care sunt inca la inceputuri, dar cu un sound deosebit.

Prima editie a evenimentului va avea loc pe data de 17 noiembrie, in /Form Space, un loc pe care cu siguranta majoritatea dintre voi il cunoasteti de la marile evenimente ale Clujului.

Line-up-ul se deschide cu Primordial, headlinerii festivalului, o trupa de pagan metal (autointitulat primordial metal), din Dublin, Irlanda. Fondata in 1987 ca trupa de coveruri, Primordial a avut mai multi vocali. In momentul in care A.A. Nemtheanga s-a alaturat grupului, acestia au inregistrat primul demo, in 1993, Dark Romanticism. Acesta a fost vandut in peste o mie de copii, iar Primordial s-a trezit in fruntea celui de-al doilea val al miscarii black metal.

Cu un mix letal de doom si death, impreuna cu niste elemente de muzica folk irlandeza traditionala, trupa a lansat albumul de debut, Imrama, via Cacophonuous Records, in 1995. Urmatoarele albume, A Journey's End (1998), Spirit the Earth Aflame (2001), Storm Before Calm (2002) si The Gathering Wilderness (2005), au adus influentele celtice mult mai pregnant in muzica acestora. Lansat in 2007, The Nameless Dead a fost inregistrat doar cu echipament analogic, iar rezultatul a fost cel mai brut si mai spontan sunet pana atunci. Au urmat Redemption at the Puritan’s Hand, in 2011, mult laudatul Where Greater Men Have Fallen, in 2014, si albumul live Gods to the Godless in 2016.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Eveniment organizat de Nomad EventsClick pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D