BestMusic.ro » Concerte » KULT FEST 2020

KULT FEST 2020

KULT FEST 2020
Strada Sucedava 2, Roman
10 Iulie 2020 - 12 Iulie 2020 // 100-250 LEI

 KULT Fest este un festival generalist, dedicat tuturor varstelor, care uneste muzica de calitate, cultura, educatia si atractiile dinamice, cu rolul de a oferi experiente inedite tuturor participantilor.

 Aflat la a cincea editie, KULT Fest se desfasoara in perioada 10 - 12 iulie 2020, pe Stadionul Moldova din Roman.

Primii artisti anuntati pentru scena principala sunt: Vama, Vita de Vie, Taxi, Suie Paparude, Grasu' XXL, Guess Who, Argatu' si Mos Martin, Roman Massive.

Festivalul ofera atractii inedite: zboruri cu balonul cu aer cald, arte vizuale, zona de streetfood, spatiu de joaca pentru copii, concursuri si diverse activitati in aer liber.

www.kultfest.ro

Facebook: https://www.facebook.com/kultfestro/

Instagram: @kultfestro

Prin participarea la acest eveniment posesorul biletului isi da acordul de a fi fotografiat si filmat in spatiul de eveniment, in scopul promovarii festivalului.

Copiii cu varsta sub 7 ani vor intra gratuit. Dovada se face pe baza certificatului de nastere. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D