BestMusic.ro » Concerte » KULT FEST 2021

KULT FEST 2021

KULT FEST 2021
Strada Sucedava 2, Roman
09 Iulie 2021 - 11 Iulie 2021 // 100-250 LEI

 Dragi festivalieri kult, speram ca sunteti bine, sanatosi. KULT Fest este festivalul Romanului si al unei comunitati de oameni frumosi .

Festivalul a crescut alaturi de voi, de artistii care ne-au inCantat mereu, de ideile creative ale echipei de organizare, de voluntarii energici si de toti partenerii care au contribuit. Anul acesta ar fi adunat cei mai renumiti artisti nationali si multe atractii de la zborul cu balonul cu aer la concursuri interactive in aer liber. Am tot sperat ca noul Coronavirus este doar un vis urat si va trece repede. Nu a fost asa, iar acum #impreuna trebuie sa ne reinventam, sa facem modificari, sa respectam recomandarile autoritatilor si sa pastram distantarea sociala. Astfel, din cauza pandemiei si a deciziilor autoritatilor in ceea ce priveste organizarea de evenimente cu public numeros ne aflam in imposibilitatea organizarii festivalului la data anuntata si va informam ca editia festivalului programata initial pe 10 – 12 iulie 2020 se amana pentru 9 - 11 iulie 2021. A fost o decizie grea, pentru ca am lucrat mult ca sa pregatim fiecare detaliu al festivalului, dar am pus pe primul loc siguranta voastra, a participantilor si a noastra ca organizatori. Munca noastra si asteptarea voastra nu sunt in zadar pentru ca anul viitor va fi un line-up numeros (incluzand pe cat posibil si artistii anuntati anul acesta) si va fi timp destul sa pregatim surprize pentru fiecare dintre voi, copii, adolescenti si adulti. Toate biletele achizitionate pentru editia din 2020 raman perfect valabile pentru editia din 2021. Si daca am mentionat de evenimente urmatoare, avem cateva surprize pentru voi. Pentru ca ne este tare dor de vibe-ul pe care il transmit oamenii frumosi cand se intalnesc, lucram la o serie de evenimente pentru lunile de vara, in limitele sigurantei medicale si restrictiilor permise de autoritati. Asa ca speram sa ne reintalnim cat mai curand. Va multumim pentru rabdare si intelegere. Abia asteptam sa #ReKULTivamDistractia!

Aflat la a cincea editie, KULT Fest se desfasoara in perioada 9 - 11 iulie 2021, pe Stadionul Moldova din Roman.

Primii artisti anuntati pentru scena principala sunt: Vama, Vita de Vie, Taxi, Suie Paparude, Grasu' XXL, Guess Who, Argatu' si Mos Martin, Roman Massive.

Festivalul ofera atractii inedite: zboruri cu balonul cu aer cald, arte vizuale, zona de streetfood, spatiu de joaca pentru copii, concursuri si diverse activitati in aer liber.

www.kultfest.ro

Facebook: https://www.facebook.com/kultfestro/

Instagram: @kultfestro

Urmareste aftermovie KULT Fest 2019

Prin participarea la acest eveniment posesorul biletului isi da acordul de a fi fotografiat si filmat in spatiul de eveniment, in scopul promovarii festivalului.

Copiii cu varsta sub 7 ani vor intra gratuit. Dovada se face pe baza certificatului de nastere. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.