BestMusic.ro » Concerte » Kumm @ Control. In deschidere: Violent Monkey

Kumm @ Control. In deschidere: Violent Monkey

Kumm @ Control. In deschidere: Violent Monkey
Club Control, Bucuresti Str. Constantin Mille, nr. 4
11 Aprilie 2013 // 15 lei LEI

Joi, 11 aprilie, KUMM revine in Control intr-o noua formula, cu Oigan in postura de solist alaturi de Calina, o voce feminina puternica si deopotriva diafana, promitand o multime de piese noi care vor fi incluse pe cel de-al 6lea album al trupei  Seara debuteaza cu invazia unei specii proaspat aparute pe scena muzicii alternative romanesti: Violent Monkey.

Intrare: 15 lei

Sala Berlin/ club Control - Str. Constantin Mille, nr. 4
www.facebook.com/clubcontrol

Incepand cu 2013, KUMM va activa in formula de cinci membri, Oigan (Eugen Nutescu) luand locul fostului vocal, Catalin Mocan. Ca sa nu mai intoarcem filele istoriei KUMM din cei 16 ani de activitate, va povestim cate ceva despre planurile si proiectele initiate de trupa clujeana anul acesta.
Pentru KUMM primavara aduce multa munca de studio, odata cu pregatirile pentru lansarea celui de-al al aselea album, ce va fi inregistrat in aceasta noua componenta. Pana in prezent, KUMM a lansat cinci albume de studio (Moonsweat March, Confuzz, Angels & Clowns, Different Parties, Far From Telescopes)

KUMM inseamna:
Eugen Nutescu – voce, chitara
Mihai Iordache –saxofon
Kovacs Andras – clape
Utu Pascu – bas
John Ciurea – tobe

Invitat special – Calina

Pentru ca oamenii au invatat sa isi ascunda prea bine trairile, apelam la o ruda mai sincera si mai expresiva: Violent Monkey.

Maimuta se misca pe muzica lui Christian (voce si chitara), Mihai (bass, voce, synth) si Boddy (tobe). Ei imita tot ce aud, reinterpreteaza si recompun cantece pline de energie si forta pe care ai impresia ca le-ai mai auzit pe undeva.

Sound-ul este o joaca serioasa de acorduri si influente (motown, funk, electronic si hardcore), un atac sonor fara rele intentii, cu scopul de a supune urechea, probabil asta place si unei maimute. Ne gasim acolo unde ne poarta undele.

Funk'n'Roll proaspat cules si atent decojit de Violent Monkey.
https://soundcloud.com/violentmonkey/violent-monkey-i-scream

Tags: concert rock
chilipirul-zilei.ro/

chilipirul-zilei.ro/
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D