BestMusic.ro » Concerte » KUMM live-concert aniversar Different Parties - 15 ani

KUMM live-concert aniversar Different Parties - 15 ani

KUMM live-concert aniversar Different Parties - 15 ani
Europe
19 Martie 2021 - 30 Septembrie 2021 // 29 LEI

 Tuturor ne este dor de concerte, de experienta muzicii live, de schimbul de energie dintre scena si public. Asa ca am readus pe scena cele mai tari trupe de alternativ pentru o serie de concerte filmate, produse de Overground Music si gazduite de Expirat!

Periodic, vineri de la ora 20:00, pe Overground Showroom – „Netflixul de concerte” – va avea premiera in exclusivitate cate un concert din seria Showroom Original Expirat. Seria continua vineri, 19 martie, la ora 20:00 cu concertul aniversar de 15 ani de la lansarea albumului Different Parties al trupei KUMM.

KUMM sunt un numece nu mai are nevoie de prezentare pe scena alternativului romanesc, scriind istorie prin albumele lor cu influente diverse, de la progressive la world music, indie sau britpop. Castigandu-si notorietatea in perioada cu Dan Byron la voce (din care provin hituri ca „1000 de chipuri” si „Butterflies”), grupul initiat la Cluj de Oigan si Kovács András a lansat in 2006 albumul Different Parties, cu un nou vocalist – Catalin Mocan – si un sound eclectic, cu tuse de art pop si jazz fusion. Acum, la 15 ani de la lansarea albumului, KUMM reviziteaza in concert pe scena de la Expirat compozitiile elegante de atunci alaturi de cvartetul de coarde Muse Quartet. Un spectacol intens, emotionant dar si cu o inegalabila savoare rock’n’roll – din 19 martie de la ora 20:00 pe Overground Showroom.

Biletele la premiera online de pe 19 martie a concertului KUMM – Different Parties live 15 ani – Showroom Original Expirat se gasesc pe www.iabilet.ro si ofera acces timp de o luna la concertul inregistrat. Dupa achizitia biletelor, cumparatorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul si parola contului lor in care vor putea urmari premiera concertului KUMM – Different Parties live 15 ani – Showroom Original Expirat pe 19 martie de la ora 20:00. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toti abonatii Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.

Seria Showroom Original Expirat a debutat cu concertul celor de la Omul cu sobolani, iar in curand urmeaza sa fie publicate noi concerte cu Eyedrops, Lucia & Muse Quartet, Pinholes, Fluturi pe Asfalt, Domino, The Kryptonite Sparks, Dimitri’s Bats si altii.

Despre Overground Showroom

OVERGROUND SHOWROOM este o biblioteca video on demand dedicata concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video. Catalogul contine concerte live ale artistilor din Romania, filmate full HD si cu sunet de inalta calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platforma vor fi directionate catre artisti.

 

Organizator: OVERGROUND MUSIC SRL-D / CUI: RO35691260

Adresa: str. Argentina nr.11, corp B,cam 1, sector 1, Bucuresti, Romania